Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2007, 21:32   #26
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Standart 4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
Alıntı:
GÜLseven Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Bir düşünün ki yıllar önce barajı hep ileri süren parti artık meclisde ancak bölge için ne yapıyor.. hiç bir şey Meclise girdiklerinde ilk söyledikleri şey imralıyı gündeme getireceğiz.. Aslında bunlar tam bizim istediğimiz şeyler..Bu tarz konuşmlar eylemler Dtp ye güneydoğuda oy kazandırmaz aksine oy kaybettirir.. Bana göre Dtp dahada ileri gitsin.. Konuşsun bir şeyler gündeme getirsin Apo tarafından yönetildiğini daha da fazla belli etsin... Pkk ile bağlarını ortaya koysun ..Kazanan yine biz olacağızdır..
hımm.hiç bu açıdan düşünmemiştim ..kapatmakla onları haklı duruma getirirz..tek çare halkın gerçekleri görmesi..burda ak parti hükümetine büyük iş düşüyor.Doğu halkını kazanmalıyız..
Aslında Doğu halkı bu seçimlerde Ak Partiye yöneldi daha çok. Bu bence büyük bir gelişme.İnşaAllah bundan sonra daha da çok Ak Parti olacak Doğuda...
arkdaşlar dikkat edin bu terör belası hep sahneye ak partinin yükselişinde ortaya çıktı. referandum günü de 12 askerimizi şehit verdik. Amaç ak partiyi sıkıntıya düşürmek. Ak partinin doğudaki yükselişini karalamak
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır