Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2007, 22:29   #94
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Standart 4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akgulrafet Nickli Üyeden Alıntı
BUNLAR İÇİN SON SÖZÜM ARKADAŞLAR BENDEN BU KADAR

Hepsi Allahından Bulsun.
Müslüman'ın son çaresi buğzetmektir. Bizim daha elimizle ve dilimizle düzelteceklerimiz var.

VesseLam
evet güzel kardesim hadisi serifi güzel aksetmissin burayi su anda elimizden bugzetmekten baska ne gelirki yada burada fikirlerimizi beyan etmekten baska..
insallah elleri ve dilleriyle düzeltmeye imkani olanlar bunu yaparlar..;)
Şuan yazdıklarımızı bir doğulu kardeşimiz dahi okuyup, bize hak verebilse demek ki, dilimizle bişeyler yapabiliyoruz ... Küfretmek bazen haklı yerde de olsa, insanları karşı tarafın taraftarı yapar.

Anlatmak istediğim buydu.

VesseLam
kardesim karanliga küfretmek cözüm degil, o karanligi mumla aydinlatacaksin..bizler sapla, samani ayirt edelim..bizim dogudaki kardeslerimizle sorunumuz yok, olmazda..
bizim sorunumuz bu ülkenin bütünlügüne göz dikenlerle bu her kim olursa olsun hatta milliyetcilik adi altinda bu ülkedeki bazi kesimleri dislayanlarida bu kategoriye sokuyorum..
o bölgenin insanlari asil magdur olanlar, o insanlar yillarca bu acinin ceremesini cekti..artik bu yaraya merhem olma zamani...
iste bizde burada neyi tartisiyoruz zehire, panzehir nedir onu tartisiyoruz yoksa rabbim kardeslerim hakkinda suizanda bulunmaktan beni alikoysun...;)
Aynı şeyleri konuşuyoruz ama farklı manalar çıkarıyoruz sanırım,

Benim küfretmek dememdeki kasıt ilk alıntı yaptığım arkadaşın bedduası idi ... Hak edenlere dahi sinirle yaklaşıp üstlerine giderse bu anca taraftarlarını çoğaltır. Sen neden küfrettiğini bilirsin ve hakılısındırda, ama onlar bunu böyle yansıtmaz. Bakın biz Kürdüz diye bize sövüyorlar dediklerinde, derdinizi asla anlatamazsınız. Herşey zamanında ve vakti geldiğinde olmalı.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır