Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2007, 21:49   #9
Kullanıcı Adı
mavera
Standart sız amarıkayı ıstıyonuzmu
Alıntı:
atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
atatürkçü Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşım güzel söyledin.onların eğitim hakkını biz elimizden değil aileleri elinden alıyor.
aileleri almiyor, devlet aliyor..devletin görevi bireyim egitim hakkini karsilamaktir bunu yaparken birey gözetmemeli ama bizim devletimiz sekilcilik yaparak kisileri ayiriyor..
yani ayrimcilik yapiyor..hani laik bir ülkeydik laiklik bireyin dinini özgürce yasamasidir o halde kime ne basörtüden kime ne benim sakalimdan, kime ne mini etekten, kime ne uzun sactan, kime ne küpeden...
biraz özgürlükcü olun bu yasakci zihniyetiniz yüzünden habire yerimizde saymaktayiz ;)
ya yapmayın allah aşkına yaa.baş örtüs takıpta müslümanım diyen kaç kişiyi gördüm ben hiç bişey yapamayan.müslümanlık baş örtüsü değildir.bunu hep karıştırırlar.
müslümanlik basörtüsü degildir ama, basörtüsü müslümanligin bir geregidir..tabiki sizler icin bir anlam ifade etmeyebilir etmesinide beklemiyorum ama en azindan saygi duyma erdeminde bulunabilirsin..
bana burada benim bilmem kimimde kapali geyigi yapmadan, basörtüsünün senin icin ne ifade ettigini söyleyebilir misin kardes..
bir kac fevri harekeri bütün basörtülülere mal etmek cok yanlis ayni sekilde bir kac kendini bilmez atatürkcünün yaptigini, bütün atatürkcülere mal etmek gibi ;)