Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-17-2007, 17:07   #2
Kullanıcı Adı
erenon
Standart Orgeneral Başbuğ’un tespitleri
ben dahil gazetelerin Ankara Temsilcileri ile paylaştı ve “haber yapıyorum derken terör örgütünün propagandasını yapmayın. Bölgede çalışan insanları rahat bırakın, işlerini yapsınlar

evet işlerini yapsınlar ama düzgün yapsınlar;geçmişinde pkk ile ilişkili askerleri,bu kadar stratejik bölgede nasil görevlendriyorlar;yoksa başka hesaplarımı vardı;başbuğun açıklaması sanki çocuk kandırıdr gibi ;o kişiler mahkemeden berat etmişlerdir o yüzden suçlu gibi davranamazdık diyor ;bırakın pkk davasından mahkemeye çıkmayı;ünv de okulun camına yazı yazdıkları için fişlenenlerin olduğu bir ülkede herhalde bu açıklama çokta inandırıcı olmasa gerek

tabur vardı bölge ve zaten tabur kendi kendisine yeter takviye etmemize gerek yok diyor paşamız;peki kabul edelim o halde niçin 12 askerin şehit düştüğü uç bölge ye bahsettiği taburdan destek gelmedi yaralı askerlerin ifadesi bunu açıkça gözler önüne seriyor yardım çatışma bittikten 2,5 saat sonra geldi diyor askerler.

ve paşamız bizi rahat bırakın derken yani bize soru sormayın diyor ve ne ilginçtir ki 2007 türkiyesinde ;demokrasi mücadelesi verilen 2007 türkiyesin den hiçbir gazeteci ;rütbelilere soru yöneltemiyor; sadece açıklamaları dinleyip baş sallıyor.
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla