ÜLKÜCÜLER!
kardes verdigin örnekler cogaltilabilir simdi bu örnekten cikarak gelen bir kaniya varabilir miyiz? peki bu örnegin tam tersi örneklere ne demeli?
sonucta alkol alipta olay cikaranalri hergün tv lerde izliyoruz o halde o insanlarin sizi o kefeye koydugunu düsünebiliriz..
bakiniz her daim özgürlük diyorsaniz bunu özde gösterelim böyle bir kac örnekten yola cikarak onlar öyle yaptigi icin bende böyle yaparim demek gavura kizip, oruc bozmaktir..
ben hayatimda icki, sigara agzima almadim ama icenede benim rahatsiz etmedigi sürece karismam..eger ortak bir toplumda yasiyorsak sinirlari asmadan, birbiririmizin hakkina gaspetmeden, farkliliklarimizi kültürel zenginlik olarak görmeliyiz ve buna göre yasamaliyiz..
konunun özüne inecek olursam..siz her ne kadar hazzetmesinizde, sevmesinizde, niyetini kötüde bulsaniz sevilen ve saygi gören bir insan hakkinda konusurken kelimeleri tartmalisiniz..
az cok neyin tepki cekecegini, neyin yanlis anlasilacagini biliyorsunuz ona göre kelimelere hükmedip, birbirimizin degerlerine saygi duyalim..
nasil bizlerden icki icmenize saygi bekliyorsaniz sizde bizlerin sevdigi ve saydigi degerlere saygi gösterin ;)
|