Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2007, 13:26   #93
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
su noktada hemfikiriz..elestirmek ayridir, hakaret etmek ayri birseydir...ben konulari özel mesajla tartismam kardes burasi forum ve forumlar tartismak icin vardir..
sonucta seninle ayni fikirde olacagiz diye bir kaide yok, fikir ayriliklari zenginliktir..ben o hareketi tasvip etmiyorum ve kendimce elestirimi yöneltiyorum..
gecmisi isin icine karistirirsak gecmiste ak partide yoktu, biz simdiyi konusuyoruz, onlarin simdiki durumunu..gecmiside konusacaksak onada varim..
burasi ak parti forumu ve burada ak parti dahil, siyasi hersey tartisiliyor..tabiki bunu yaparken sinirlari asmamamiz gerekiyor..
bu hareketin secimler öncesi bize yaptiklari ortada..sehit cenazelerini bile siyasi propagandaya ceviren bu insanlara biz hakettiginden fazla saygi gösteriyoruz bundan emin olabilirsin kardesim..
ama olumlu seyler oldugu zamanda haklarini veriyoruz..mesela sayin bahcelinin cumhurbaskanligi oylamasina katilmasi gibi..
hakarete varmadan, karalamaya varmadan elestirelim, sorgulayalim..;)
dedigim gibi bu konuda her türlü tartismaya ve fikir alisverisine varim ama forumda özelde tartisacaksak forum ne is yapar!..
selametle güzel kardesim...;)