Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2007, 21:38   #20
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Standart Hangi Cephedesiniz?
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
benim anlamadığım türk olmak ve müslüman olmak bizim elimizde olan birşey miydi ;bugün bir ermeni aile mensupta olabilirdik;katolikte protestanda hatta mecusi ... o yüzden dolayı türklüğümle müslümanlığımla övünmek bana biraz tuhaf görüküyor;evet türk milliyetindenim ama başka milliyetlerdende olabilirdim o yüzden türkün başk bir milletten başka bir milletinde bizden üstün olduğuna inanmıyorum
[i][b]Türk olmak veya olmamak konusunda haklısın çünkü bu Allah vergisi ve yapabileceğin bişey yok ama Müslümanlık konusunda yanlış düşünmüşsün!

Çünkü insanlar doğuştan bütün insanlar aynıdır ancak daha sonra akıl çağına gelince arayarak İslamiyeti bulmalıdır.Yani elimizdedir Müslüman olmak!

Eğer bir Katolik ailenin çocuğu olsaydın bile aklını kullanarak İslamiyeti bulman gerekir...

Eğer bizim Müslüman ailelerden geldiğimiz için şanslı ve direk cennetlik olduğumuzuda düünüyosan yanılıyosun çünkü bir Katolik yada diğer dinlere mensup kişi, Müslüman olduğu zaman görevini tamamlamıştır ancak biz Müslüman doğduğumuz için herşeyi her yönüyle yerine getirmek zorundayız yoksa en az bir Hristiyan kadar Cehennemde kalırız...

Avantaj yoktur Allah'ın kanunlarında;)