Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2007, 00:14   #45
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Fethullah Hoca'dan başörtüsü yorumu
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKPPO Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
AKPPO Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera bende katılayım mı tartışmaya kan gövdeyi götürsün sonra :D :D :D :D provakasyon yapayım mı nedersin :D :D :D
insan gibi tartisiyoruz burada sen araya girmedikce sen istersen disaridan takip et yetiskinlere birak bu isi ;)
sabahtan beri güldürdün beni yahu ;bakıyorum ne olduğunu çözemedim ama anti fetullah gülenci olmaya çalışıyorsun ama onun hakkında daha doğru dürüst bilgin bile yok belli oluyor :D
bilgilendir o zaman belki sayende tam bir Anti Fetullah si olurum
bak dindar bir hayatım yok ama hiçbir şeye takılmasam ;tek kalıcağım olay geçen ramazan akşam stv yi açmıştım izlemek için iftar vakti bir bayan dua ediyor hem bayan sesi günah dimi? bayan sesi duymak haramsa bunu nasil yapıyorlar bu bir

ikincisi kandil günleri şimdi konserli şarkılı biraz ilahi biraz pop müzik içerikli kandil kutlaması yapıyorlar ; bu kutlamaların aynısı bakarsanız uydu tv lerden GOD tv filanda yapıyor bunlar koyu katolik kimseler yani bu tür uygulamalar hep hristiyan gelenekleri yani sonra birşey diyincede vaaay hocamıza niye laf attın oluyor

ben bunuda belirteyim dindar bir hayatım yok ama bir gün dindar bir yaşama dönersem bu gülen cemaatinde olmayacak mesela tv 5 te çok hoş hocalarımız var enver baytar,cevat akşit tam ehli sünnet geleneği ;)

sende tam arkadasin aradigi tipsin ha simdi ondan sonsuz destek alirsin ..eronon acik konusayim sen fethullah güleni ilimli islam in temsilcisi mi görüyorsun?