KONU SAPTI.SAPTIRILIYOR..NE ALAKA YANİ.
arkadaşlar herkes herkese
veya birileri birilerine kızıyor,farklı farklı açılardan eleştiriyor
her birinin eleştirdiği noktalar bazı hususlarda hakikat içeriyor.
endişelerimiz üç aşağı beş yukarı birbirine yakın... temelde birleşeceğimiz hususlar var
ama öyle canhıraş cevapları atıveriyoruzki , karşıdan sadece tepki buluyor.
birileri makul mantıklı cevaplar vermeye çalışırken diğeri başka konulara atlayıveriyor.
bu başlık altında birden çok konuya değinildi.birkaç başlık altında toplanabilecek konular bu başlık altında sıkıştırılmaya çalışılıyor.
konunun dışına çıkılmadan başka bir konu açıp orada devam edilecek konuları burda devam ettirmek doğrumu ?
en az 4 başlık altında incelenebilecek konu var burada.
bence onları ayıralım bu biir.
ikincisi: tartışma ötesinde fikirlerini söyleyen üyelerin düşünceleri kaale alınmıyor
illaki tartışılacak konular devam ettiriliyor. normal konular ilgi çekmiyor.
başlığa sadık kalınmıyor.saldıranda eleştirende konunun dışına çıktığına dikkat etmiyor.
ÖZELLİKLE DİNİ KONULAR IN BURALARDA KONUŞULMASINA KARŞIYIM.ALAKASIZ BİR ŞEKİLDE KONU DİNE GETİRİLİYOR,DİNİ BİR MESELE LAF ARASINDA HAKARAET AMİZ BİR ŞEKİLDE SÖYLENİVERİYOR.ELBETTEKİ İTİRAZ OLACAK.
SON CÜMLE OLARAK ŞUNU SÖYLEYİM.
BEN DİNİ BÜTÜN TAM İNANMIŞ ALLAME DEĞİLİM.SİZDEN DAHA FAZLA BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİLİM.
ÖNCELİKLE BUNU SÖYLEMİŞ OLAYIM.
ALAKASIZ BİR ŞEKİLDE DİNİ MESELELERİ SEVİYESİZCE ELEŞTİRENLERİ,HAKARET EDEN KONULARI ŞAHSEN BEN ŞİDDETLE KARŞI ÇIKACAĞIM.HER NEYE MAL OLURSA OLSUN.YA GÖREVLİLER ARAYA GİRER VE BİZE BIRAKMAZLAR , KURALLARA UYULMASINI SAĞLARLAR YADA BEN KARŞILARINA DİKİLİRİM.KİMSE ÜSTÜNE DE ALINMASIN.KİŞİSELLEŞTİRMESİN.ŞAHSİLEŞTİRMESİN.
KONU ÜZERİNDE KONUŞULUYORSA KONU ÇERÇEVESİNDE KALINSIN.
KİNLENECEK DÜŞMAN OLUNACAK HAKARET EDİLECEK BAŞKA KONU YOKMUDA DİNİ UNSURLAR HAKARET KONUSU YAPILIYOR..
|