Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-25-2007, 18:15   #5
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Terör Bitsin, Başörtü Sorunu Çözülsün, Tamam da ...
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı

Şu yaşadığımız zamana kadar bu sorun gibi görünen olaylar, aklı selim bir iktidar tafarından çoktan halledilmiş olmalı idi ... Ama her siyasi parti rant elde etmek için söylemlerde bulunduğu için, bu sıkıntılar yığılarak önümüzde engel teşkil etti. Şimdi ise sadece halkının geleceğini düşünen bir hükümet ve o hükümetin uyguladığı politikalar ile sonu gelmeye başlayan sorunlar var ... Bazıları seçim zamanı geldiğinde meydanda konuşulacak birşeyler bulamayacaklar ama, kussura bakmasınlar artık ...

VesseLam

Eyvallah Necip Fazıl Abi, işte can alıcı nokta bu, aklın yolu bir ..

Hükümetimiz siyasi basiretini PKK ve Türban meselesinde en güzel şekilde gösterdi.

İlk yıllarımızda bize başörtüsü konusunda siyasi baskı yapan muhafazakar çevreler, yarın bu işi çözüldüğünde bilmiyorum ki ne düşünecek ? Hükümetimiz adım adım, yudum yudum izlediği politikayla, yaptıklarıyla haksız başörtüsü zûlmünun haksızlığını enteklektüel çevrede kanıtlamış oldu.Birilerinin dediği gibi "halkın çoğunluğu yasağa karşı o zaman kimse karışamaz" mantığıyla dengeleri gözetmeden hareket etseydi belki öyle şeyler olacaktı ki artık birileri bu konuda hukuki yolları da kapatacakdı.Bugünse öyle bir ortam oluştu ki en keskin başörtüsü karşıtları bile tavırlarını yumuşatmak zorunda kaldı.Yine karşı çıkacaklar ama haksızlıkları gün gibi ortada; gerek kamuoyunda gerek aklı başında yazar ve düşünür kadrosunda.

Pkk'da ayrılıkçı değil birleştirici politikalarla günden güne eriyor.Gözle görülür doğu batı birleşmesi var.Yine Avrupanın Pkk haksızlığını gözler önüne serip davamızın haklılığını ortaya koyup bugün hemen bütün batılı devletleri PKK 'ya karşı yanımıza aldık. Örgütün sonundan bahsedilmeye başlanıldı.

Allah yolumuzu açık etsin.

Popülerite peşinden koşmakla devlet yönetilmiyormuş herkese öğretti hükümetimiz.Birileri bize "gavur" muamelesi yapsın birileri "terörist" yerine koysun bizi.Biz memleket için taş atana gülleri saçmaya devam edeceğiz.

Paylaşım için sağolun... + 1