Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-26-2007, 00:18   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Hakem önce kırmızı kart sonra silah çekti
Malezya'da bir futbol hakemi, kırmızı kartla oyundan attığı futbolcunun takım arkadaşlarının sert itirazlarından kurtulmak için tabancasını çekerek havaya ateş açtı.

Aynı zamanda polis memuru olan hakem bir oyuncuyu kırmazı kartla oyundan attıktan sonra takım arkadaşlarının sert itirazları ile karşılaştı.

Hakem bunun üzerine, park halindeki polis aracına gidip tabancasını aldı ve kendisini taciz eden oyuncuları dağıtmak için havaya ateş açtı.

New Straits Times gazetesinin haberine göre polis hakem, ''ateşli silahı gereksiz kullanmak'' şüphesiyle gözaltına alındı. Ülkenin güneyindeki Johor eyaletinin polis şefi Hüseyin İsmail, ''polis memurunun silahı çekip ateş açmasını gerektirecek bir durum olup olmadığını, ayrıca maça giderken niçin silahını yanına aldığını araştırıyoruz" dedi.

Haberde 23 ila 40 yaşlarındaki 5 futbolcunun da sorgu için gözaltına alındıkları ve kargaşa çıkarmakla suçlanabilecekleri belirtildi.

(AA)

 

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder