Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-28-2007, 18:36   #4
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart Atatürk Koşusu'nu sporcumuz Abdulkadir Türk kazandı ""3 NUMARALI HABER""

72. Büyük Atatürk Koşusu'nu erkeklerde Fenerbahçeli sporcumuz Abdulkadir Türk ve bayanlarda Etiyopyalı Emebet Bacha Lenco kazandı.
Atatürk'ün Ankara'yı ilk gördüğü yer olan Keklikpınarı'ndan başlayan ve 10 kilometre süren koşuyu Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu başlattı. Ankara Valiliği önünde sona eren koşu boyunca, vatandaşlar atletlere büyük ilgi gösterdi. Koşuyu erkeklerde Fenerbahçeli sporcu Abdulkadir Türk 30,35 dakikada tamamlayarak kazandı. Koşuda ikinciliği Moldova'dan Miroslav Misevski 30,49'la el ederken, Fatih Bilgiç ise 31,10'luk dereceyle üçüncü oldu. Bayanlarda Etiyopya'dan Emebet Bacha Lenco 34,14'lük derecesiyle birinci, Türkan Erişmiş 34,37'lik derecesiyle ikinci olurken, Lale Öztürk 34,55'lik derecesiyle yarışı üçüncü tamamladı.
Erkeklerde yarışı birinci olarak tamamlayan Abldülkadir Türk, çok mutlu olduğunu belirterek, "Son yıllarda sürekli olarak ilk üç içinde yer alıyordum. Bugün günümdeydim ve kazandım. Bu birincilik Fenerbahçe'nin yüzüncü yıl kutlamalarına armağan olsun. Fenerbahçe atletizme çok büyük katkı yapıyor" diye konuştu.
Türk aldığı bu birinciliği, kendisine sürekli olarak birinci görmek isteyen ve kısa süre önce vefat eden Atilla Karakaya'ya armağan etti.

KAYNAK FENERBAHCE.ORG
fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla