Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
başörtülü bir bayanın,herkesin izleyeceği tiyatro sahnesinde rol yapması hiç uygun olmaz.ya başörtünün hakkını versin yada tiyatronun.
başörtülü bir bayan gerkesiz işlerle uğraşıcana(tiyatro) evinde oturmalı imanlı ihlaslı vatansever evlatlar yetiştirmeli...son sözüm budur ister tasdik edilir,ister edinilmez... > 
|
Tiyatro gereksiz bir is mi? >  Evinde oturmaliymis benim Geometri ogretmenim bayan.(tesetturlu)Bircok tesetturlu arkadasim bacim universite okuyor.Senin zihniyetini anlayamadim.
|
güzel kardeşim sen yazdığım konuya alıntı yaparak bana cvp verme hakkı vermişsin anlaşılan!!
zihniyetimi sormuşsun bana bak sana şöyle söyliyeyim yazımı tekrar oku benim değil kendi zihniyetini anlarsın belki.bana soru sorarken önce kendini sorgula sonra karşıma çık ;)
|
Yazini okudum anlasilmayacak birsey goremedim.Ne demek istedigin gayet acik ve net.YANLIS DUSUNCEDESINIZ BANA GORE. ;)
Biraz daha aciklayicii bir cevap gelirse sevinirim.
|
tekrar oku anlayana kadar ama anlayana kadar.oku oku.........