Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2008, 21:11   #34
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Bahçeli, partinin imamını niye kovdu?
birincisi yazilanlari iyi okumanizi tavsiye ediyorum..basörtüsüne sekilcilik demiyorum insanlari basörtülü, basörtüsüz diye ayiranlara ben sekilci diyorum..
basörtüsünün Allahin emri olmadigini kim diyor ki!..biz diyoruz ki sizler muhafazakarlasmayi sadece basörtüsüyle kisitlaslandirmissiniz..
siz türkiye gerceklerini bilmeden yorum yapiyorsunuz önümüzde merve kavakci örnegi dururken nimet cubukcu basini kapatsin gibi cok absürd bir öneriyle geliyorsunuz..kusura bakmayin ama islam dinini sadece basörtüsüne indirgemek basörtüsü siyasidir diyenlerin ekmegine yag sürmektir..
partimizin politikasi ve cizgisi bellidir ve o basi acik olan kiside bunlari göze alarak partimize gelmistir o kisiye sen partimize uymazsin senin basin acin demek sadece belli bir kesime hitap etmek demektir..
bir kisinin basinin acik olmasi onun örnek olmayacagi yada onun dini vecibelerini tam anlamiyla yapmayacagi anlamina gelmez..
ben burada devlet bahceliyi elestirmedim ben elestirenlerin hangi cerceveden elestirdini dile getirdim..onun cuma namazi kilmamasindan rahatsiz olan kim kendisi gibi ülkücü olan kesim neden rahatsiz oluyor cünkü tabanina yanlis bir mesaj verdigi icin...
ama basi aciklarin partimizde olmasindan rahatsiz olup, partimizden bu nedenle soguyanlarin sayisi cok ama cok az olsa gerekki ben bu gibi söylemi ilk defa sizden duyuyorum..
bakiniz sadece basörtülülere acik bir parti olmamiz türkiye partisi olmadigimiz anlamina gelir kabul edelim ki türkiyedeki bayanlarin hepsinin basi örtülü degil o halde o insanlara senin basin acik senin burada isin yok demek ne kadar dogru..
türkiye siyasetinde basörtülü olarak siyaset yapilamadigi ortadadir o halde ne yapalim madem basörtülüleri alamiyoruz, basi aciklarda olmasin mi diyelim o zaman belli kesimleri harekete gecirip ikinci bir 28 subat daha yasamazmiyiz..
neden bazi seylerin böyle kolay degisemeyecegini, herseyin bir yeri zamani oldugunu düsünemiyoruz hic ama hic anlam veremiyorum!