alikece Nickli Üyeden Alıntı
Ahhh ah.
Art niyetten uzak, objektif, kimden gelirse gelsin doğruya doğru diyebilenlerden olsa herkes.
Ama ne mümkün!
Bazıları farkında değil ama bu siyaset öyle oyun hamuru değil. Hemen istediğin şekle giriverecek. Yanlışı düzeltmek için farklı olmak zorundasın. Devir karanlık bu karanlığa ışık tutmuşun önüne geçmemelisin. Farkında değiller ama Ak Parti'nin bugün başardıklarından yarın her kesim faydalanma imkanı bulacak.
Yapılan işler tüm Türkiye için yapılıyor. Bugün Türkiye'ye bölgedeki en önemli güçlerden biri olarak bakılıyorsa bu bir başarıdır. Dünyanın süper gücü sana karşı bazı tavizler vermek zorunda kalıyorsa bu bir başarıdır.
Yıllarca destekledikleri PKK'ya karşı tavır alıyorlarsa bu bir başarıdır.
Her zaman 3-2 haneli enflasyonlarla yaşadık. Enflasyon canavarı en önemli karikatür konusu idi, her ekonomi sayfasında olurdu ve ondan nefret ederdik. Artık şirin küçük bir ejderha şekilnde çiziliyor, çünkü tek haneye düştü, bu bir başarıdır.
Doğu ve güneydoğuda birinci olmasına alıştığımız nerdeyse kabullendiğimiz bölücü bir partinin oylarını elinden aldıysa, burdaki halkı Türkiye ile barıştırdıysa, bu başarıdır.
Daha yazacam ama vaktim yok.
At gözlükleri bir zaman sonra unutulur ve artık göremez insan orda olduğunu. Bunları çıkarmadan Ak Parti hakkında yapılan yorumlar sadece yalan olur. Gözlükleri çıkarıp öyle bakmak lazım. Bütünü görmek için.
|