Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-15-2008, 21:56   #8
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Erbakan, ABD´yi nasıl tehdit etti?
Alıntı:
tuğra Nickli Üyeden Alıntı
görünen o ki burada hükümete ve partimize karşı bi muhalif tutm sergilenmekte.bi soru soracağım bu dava için çalışan idealist gençlere yapmadığını bırakmayan onlarıu yerden yere vuran onları engellemek için elinden geleni yapan ak parti forumun o saygı değer yöneticileri şimdi neredeler.neden bu adamlara gereken cevap verilmiyor.neden sade bir kardeşimiz bunlara cevap veriyor.evet cevap bekliyorum
Buranın üyeside yöneticiside Ak Partinin politikası ve yaptığı tüm güzellikler konusunda hemfikir emin olun buna..İdealist gençlerden kastınızı anlayamadım.. :-\ ve Ak Parti adına çalışan hiç kimseninde bu forumda engellendiğini düşünmüyorum..Engellenmiş isede yapmıştır bir hata ki engellemişlerdir.. ;) Ayrıca bırakalım arkadaşlar diledikleri kadar muhaliflik etsinler..Muhaliflik edenlere arkadaşlarımız gerekli cevabı veriyor zaten..İster yönetici istersede üye olsun..Hepimiz aynı şeyleri savunuyoruz..Yani böyle konularda illaki bir yöneticinin yorum yapması yada konuyu kitlemesi mi lazım..Diyelim ki kilitledi engelledi..E o zamnda çıkıp demokrasi anlayışınız bu muu sizin diye çığırıyorsunuz..Anlayamadım ben sizi..Konumuzla alakası olmayan gereksiz ve de yersiz bir söylemde bulunmuşsunuz.. :-\