Konu
:
Bu Çocuk "Terörist" Olsa Ne Kadar Suçludur?
Tekil Mesaj gösterimi
01-16-2008, 19:00
#
65
Kullanıcı Adı
EdeB
Bu Çocuk "Terörist" Olsa Ne Kadar Suçludur?
Sayın ismihan, hala benim ne demek istediğimi anlamamışsın. Kim ne yaşta olursa olsun Akil ve Baliğ ise attığı adımdan sorumludur. Ahiretteki mahkemeler de dünya mahkemeleri gibi tek bir dava ile sürecek birşey değil ömrün boyunca ne yaptıysan hepsinden sorumlusun.
Mesele senin duygusal olman ya da benim katı olmam değil. Hayat duygularla yönetilmiyor. Kıstas olarak Kur'an alınmayan her yolun sonu bataklıktır. Sana birşey doğru gelebilir ama Kelimetullah neye doğru diyorsa doğru odur.
Tekrar söylüyorum. Bu konuda bizler sorumluyuz ammaaa kişilerin iradeleri de gözardı edilemez. İster şerefsizler içinde yetişsin isterse ıssız bir adada tek başına... Hiç farketmez.... Allah Teala buyuruyor ki:
Beni arayan beni bulur,
Beni bulan beni bilir
Beni bilen beni sever
Beni seven bana aşık olur
Bana aşık olana ben de aşık olurum
Ben kime aşık olursam mükafatını veririm
O mükafat da kendi cemalimdir.....
Nerde olursan ol eğer ki aramadıysan bulamazsın. VE ARAMAKLA MÜKELLEFSİN.
Evet ortak bir noktada buluşulur o okta da Kur'an-ı Kerim. Buyrun buluşalım.
Kim olduğumu bildiğinizi sanmıyorum. Benim bu sitede tek üyeliğim var o da bu. EdeB. İsmim de Yusuf. Kendi kendinize kuramlar oluşturmaktan kurtulursunuz sanırım.
Koyduğunuz resimler ve aktardığınız Hadisler için teşekkürler ama konuyla bir ilgisini kuramadım. Yok içinizden öylesine koymak geldiyse eyvallah sağolasın.
EdeB
Açık Profil bilgileri
EdeB nickli üyeye özel mesaj gönderin
EdeB - Daha fazla Mesajını bul