|
Niçin AK Parti-- (Mehmet Metiner-20/07/2007)
ben,,öyle bir ALLAHA inanıyorum ki,,önce, sevdiği kulunu hatasından dolayı sarsar ve hırpalar daha sonra kulu eğer pişmanlık içerisinde ise isyan etmemişse bu kez onu alır yüceltir ve ihya eder,,teşbihte hata olmaz,,,1999 yılının acı hatırası hafızalarımızda tazeciktir,,aynı zamanda üçlü koalisyon sancılarıda hatırlanacaktır,,teşbih odur ki,,fizyolojik deprem ve siyasal, dolayısıyla ekonomik depremle ALLAH bizi sınamıştır,,fizyolojik depremin acısını herkes yüreklerinde hissetmiştir akraba düzeyinde yakınlarım can kaybetmeselerde o bölgeyi terk etme durumunda kalmışlardır,,acımız büyüktür,,,eş zamanlı diğer bir felaket de üçlü koalisyon icraatlarıdır daha doğrusu siyasal ve ekonomik artçı şoklardır,,,işte bu iki sınama bize bir yol haritası çizdirmiştir,,ya köhnemiş zihniyetlerle yola devam edeceğiz ve tarihten silineceğiz,,,ya da ortak aklı devreye sokup kalkınma adına sıçrama yapacağız,,,en başta dedim ya,,,,benim inandığım ALLAH ,bin küsur yıldır islamın bayraktarlığını yapmış onun son karakolu olmuş bu necip milletin pişmanlığını görmüş ve ona yeni bir fırsat vermiştir,,bu fırsatı iyi kullanmak durumundayız,,,verilen bu fırsatı en ideal şekilde kullanacak olan siyasi hareket ak parti hareketidir,,,,,,aklı selim olan türkiye ortalaması bunu okeylemiştir,,,neden ak parti diyenlere önemle duyrulur,,
|