Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
ŞİMDİ MEHMED NİYAZİ İLE ETYEN MAHÇUPYANIN GÖRÜŞLERİ BİRBİRİNE UYARMI YOOO TABAN TABANA ZIT AMA GAZETE NE YAPIYOR BİRİSİ İLE ÜLKÜCÜ KESİME,BİRİSİ İLEDE ERMENİ KESİMİNE HOŞ GÖRÜNMEYE ÇALIŞIYOR BUNA RAĞMENDE TRAJ ANCAK ZORLAMAYLA 700 BİNE ULAŞIYOR ....
Bakıyorum da gazetin içeriğine ait etnik milliyetçiliği bölümlere ve kısımlara hatta viçdan okuma gibi rahatsızlığa gebe bırakmışşınız,doğruya ulaşmak için hiç farklılıklara ihtiyacınız yok farklılıklardan rahatsız olanlar doğruya ulaştığı zannettiği her şeyi nefsinin esaretine teslim ettiğini farkına varması gerekir.öze ait olgulara ve zihinlere sahip olmadan ,tiranlığa yakışır tavırlara girmek bizler gibi müslümanlara ait bir kavram olmasa gerek sevgilerime hakikatin hızlı gönülleri fetih ettiği bir asırda hakikatin önüne perde germek gibi ahmaklığa teslim olmama umudu ile
|

gerçekten böyle düşündüğünüze inanamıyorum hipnozlu gibisiniz ya
kardeşim benim söylediğim abonelik sistemini nasil görmezden gelirde 700 bine ulaşınca düğün bayram edersiniz bu kendi kendinizi kandırmak gibi birşey yahu bu kadar polyannacılık oynamayın yada zevk alıyorsanız oynayın beni ilgilendirmez ama ben sadece tebessüm ediyorum hadi yolun açık olsun