Ben her zaman demokratik yollardan seçilmiş tek partilerin ülkeyi ileri götüreceğine inanıyorum. Tarih boyunca vatandaş ile halkı birbirinden ayıran onlara göre Cenabı Hakkın Partisi bana göre ise Cehennemin Hizmetkarları Partisi'nin dışında tek parti iktidarları her alanda orantılı bir büyüme sağlamıştır.
Birey olarak liberalim. Bunu ifade etmekten her alanda onur ve gurur duydum. Muhafazakar veya başka payeler biçilmiş demokratlığa karşıyım.
Bildiğim kadarıyla geçen seçimde AK Parti yüzde 35'in üzerinde oy almıştı. Ancak Refah ve onun devamı olan demokrasiyi din devletine giden bir araç olarak gören siyasetin temsilcileri en iyi zamanlarında yüzde 22'ye çıkmıştı. Hala AK Parti'nin merkez kalesinde Saadet Partisi'nin kırıntılarını görmek beni üzdü.
"Biz çağı yakalamayı, medeniyeti insanların kılık kıyafetleriyle, saç sakallarıyla değil, beyninin içindekilerle görüyoruz"
O zaman Tayyip Erdoğan yurt dışı gezilerine de heralde özlemini duyduğunuz o manzaradaki kıyafet ile gitsin. Böyle şey olurmu? İnsanları kılık kıyafetleriyle yargılamak yanlış. Ancak 21.yüzyıl Türkiye'sinde iktidar ve yeniden iktidar adayı bir partinin değişmesi lazım. Yani en azından gömleklerini.... :D
Bununla beraber mini etekli ve düşük belliyi içinize sindiremesenizde bu ülkede varlar ve olmaya devam edecekler. Eğer 7 yıl önce nasılki türbana özgürlük için Beyazıttan Çapaya yürümüşsem, yarın bir gün olur da düşük bel ve mini eteği yasaklarsanız (Korkmuyor değilim) onun içinde yürümeye devam ederim. Ben sadece biraz medeniyetten bahsetmiştim. Ancak olay mini etek ve düşük bele geldi. Kusura bakmayın.....
Az öncede söylemiştim ama AK Parti'li değilim, ancak iktidarından memnunum. Geçen sene marketten 50 YTL7lik ne alıyorsam, bu yılda aynısını alıyorum. Memnunun ama korkularım var