02-19-2008, 23:57
|
|
|
BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Alıntı:
zaferinananlarindir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Anlaşılan, Batılyokolucudur nickli arkadaş tek kalınca, teşkilattan arkadaşını arayarak yardım istemiş. YArdımına da Zaferinananlarındır gelmiş.
İnsanları cennete cehenneme gönderme sevdanızdan vazgeçin artık. Allahın işine karışmayın. Muhakkak ki o doğruyu ve yanlışı sizden daha iyi bilir. Siyasete dini alet etmeyin artık. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Bu ülkenin hristiyan vatandaşıda var musevi vatandaşı da var. Sen İsrail' i istemezsin ama musevi vatandaş ister. Sen domuz eti yemezsin ama hristiyan vatandaş yemek ister. Bunu temin etmek zorundasın. Sen kilise yapmazsan Almanya' daki müslümana da cami yaptırmazlar. Sen adama çan çaldırmazsan oda sana kendi ülkesinde ezan okutturmaz. Olaylara hep at gözlüğüyle bakmayın. Din üstünden siyaset yapmayın. Olaylara tek taraflı bakmayın. Muhalefet olduğunuz konulşarı dikkatli seçin. Devlet, her dine aynı mesafede olmak zorundadır. Bunu kesinlikle unutmayın...
|
kıymetli batıl koyucu asla tek değil ben olmuşum yada olmamışım çok bi önemi yok o rabbimle beraber zaten doğru insanların nefislerine ağır gedliği için kabullenmekte zor oluyo bugüne kadar hiç bi hükümet bunları yapmadı burası türkiy eise burası bizim ülkemiz bu ülke laiklikle hristiyanlara yahudiye hizmet ederek kazanılmadı 250bin şehidn verdi ve sadece müslüman olan insanlarımız verdi bugn almanya da Ezan-ı Şerif mi okunuyo ? asla okutmuyorlar camiler elbette vardır ama orda yaşanlar o mübarek Ezan sesine hasret kardeşlerimizdir burda müslümanlar yaşıyorsa İslam Dini ne emrediyorsa o şekilde olmalıdır onların dini mi var "Allah katında din İslamdır" diyor rabbim ben başka din göremiyorum bugün için eğer müslümansak o zaman haram olan hiç birşey satılmamalıdır onlara pazar oluyor bu şekide de sömürülüyoruz sizler bunları göremiyorsunuz bizler hep yanlışız her yer güllük gülüstanlık hiç bi sorun yok herşey çok güzel ...
|
250.000 şehit verdiğimiz dönemin üstünden tam 93 sene geçti. Dünya değişti. Artık farklı dinlere mensup insanlar bir arada yaşamaya başladı. Bugün Almanya' da İSlami usüllere göre helal damgalı ürünler satılıyor. Adam senin dinini yaşamana saygı duyuyor. Sen müslüman bir ülkede yaşadığın için herşey güllük gülistanlık. Onların inandıkları dinin hak olmadığını son ve tek dinin islam olduğunu biz de biliyoruz. Yalnız adamlar öyle inanıyorlar yapacak birşey yok. Onların gözündede senin inandıkların boş. Hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz olaylara. Hep bana hep bana diyorsunuz. Vermeden alamazsınız...
|
|
|