Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Doğuya öğretmen gönderildi katledildi Şehit düşürüldü. İş makinası yollandı yakıldı. Okul yapıldı kundaklandı.Kürtler kendi aralarında bile anlaşamazlar bazı yörelerin kullandığı kürtçeyi diğer yöreli kürt anlamaz.Bazıları demişki 25 senedir milyarlar harcıyoruz terör bitmiyor terör bitmiyor diye savaşmayalım mı ölmeyelim mi bu nasıl bir mantıktır anlamak güç. Diğer taraftan dünyanın hiç bir ülkesinde açıkça bu kadar ihanet sergilenmesine hç bir devlet müsade etmez biz bunları cumhurbaşkanıda yaptık başbakanda kimse kürtler eziliyor edebiyatıda yapmasın TÜRK hangi haklara sahipse kürt te aynısına sahip. Orada yaşayan pkk destekçilerinide unutmayalım hiç bir unsur alt yapısı olmadan yaşayamaz. pkk karadenize sızmaya çalıştı hüsranla bitti. Bunun çözümü ne derseniz rahmetli EŞREF BİTLİS Paşamızında planladığı gibi kafkasya ve orta asya TÜRK lerini doğu illerinde ikamet ettirerek sorunu kökten çözmesiydi fakat abd yüzünden ömrü vefa etmedi. Dua edin ki insiyatif TÜRK lerde eğer kürtlerde olsa idi örnek barzani gibi kimse bu ülkede huzurlu olamazdı. Siz çalışın kazanın verginizi ödeyin Ülke ekonomisine katkı yapın kürtlerde devlet versini prensip edinsin biz bu kafayla bu kamburu daha çok taşırız.Doğurganlıkları mevzusuna gelince önderleri apo itinin dediği gibi (kürtler ya silahınıza sarılın yada karılarınıza) kimi silah alır MEHMED öldürür kimide demografik yapıyı değiştirmek için çoğunluk için üreme yolunu seçer ALLAH yardımcımız olsun.
|
bu yazınıza katılmıyorum.....pkk ya yardım eden zengin kürtlerin çogu doğuda değildir zaten....kürt çocuklarıda isteyerek değil zorla götürülüyo....doğudaki çoğu çocuklar devlet okullarına merkezi yerlere geliyo çünkü kendi yerlerinde okuma şansları yok kundaklayanlar onlar olsa neden okumak için çabalasınlar...teröre yardım etmek olmazmı doğudaki halkı dışlamak...doğurganlık meselesine gelincede ne kadar ayıp birşey...allah ne kadar isterse o kadar çocuk dünyaya gelir...her kürt apo yandaşı değildir....