Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-20-2008, 16:14   #52
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
O zaman Devlet sahibi olursun dilini öğrenirsin bunun devlet yoluyla olmasını neden bu kadar çok istiyorsunuz sizin ne özelliğiniz var anadoluda fakir çocuk yok mu TÜRK ler çok mu tok kürtler aç. Çocuğu açıklamam neden ayıp oluyor bu bilinen bir gerçek onca çocuk yap bakma eğitme ilgilenme sonra Devlet çocuğuma iş vermedi kapkaççı oldu yankesici oldu hapçı oldu diye isyan et bir kısmını dağa gönder zihniyetiniz bu kadar dar olmasın. TÜRKİYE saddam zamanında kendisine en büyük kötülüğü kürtlere de en büyük iyiliği yapıp onları katliamdan kurtarmıştır ama karınları doyunca kanlarındaki ihanet hortlamış 33. isyanlarının temellerini atmaya başlamışlardır.
ben illa bu yapılsın demiyorum yapılırsa neden olmasın diyorum...ben kürtler aç türkler tok diye bi ayrım yapmıyorum benim gözümde türk kürt yoktur..hepimiz aynı çatı altında olan insanlarız...ya ben şunu anlamıyorum yada siz anlatamıyosunuz...KÜRTLER APONUN LAFIYLAMI ÇOCUK YAPIYO...HER KÜRTTE ÇOCUK DOĞURUP SOKAĞA ATMIYO...bu bir yetiştiriliş tarzıdır çocuğuna bakarsın yada bakamazsın...yani kürt ler çocuklarını doğurupta sonra sorumlu arıyo denmez denemez
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla