Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-21-2008, 17:34   #9
Kullanıcı Adı
zümrüt
Standart Yüzde 70 dinci, yüzde 30 laik’ klişesi doğru değil
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
*Sen çıkıp başörtülüye çatarsan, o da gazetelerdeki çıplak kadınlara çatar.
*Sen sokakta bile başörtüsünü yasaklamaya kalkışırsan o da "devletin bir kurumunda" alkolü yasaklar. ( nasıl okulda içki içemiyorsa okul müdürü, belediye personeli de orada içmemeli.)
*Alkol sağlığa zararlıdır, bir sporcu için ise spor hayatının bitmesi demektir. ( spor salonunda içkinin ne işi var! )

-- Son olarak ben de bir sigara tiryakisiyim. Sigaraya ve alkole yapılan zam en çok Ak Parti Hükümeti döneminde yapıldı, evet; bahsettiğin "parası olan içsin" mantığı çok doğru. Yediğin ekmeğe, yaktığın tüpe zam yapsa ve "parası olan yesin" dese daha mı iyi?
yanlış anlıyorsunuz belediye lokallerinde içki sadece belediye çalışanlarının çalışma saatlerinde içsin diye değil akşam eşimle ailemle oturmaya hidiv kasrına gitmişim güzel bir balık yiycem ve orada manzarayı izlerken bir kadeh içmek istedim ama yasak ;)spor kluplerinde ki yasakta tesisleri kapsamıyor mesela fenerbahçenin kınalı adasında ki dev lokallerini kapsıyor oraya gelenler spor yazarları ,eleştirmenler oturup deniz manzarasına baka baka sohbet ederken içmek isteyecek yasak işte bu tedirgin edici burası özel bir alan belediye yede ait değil ;)
ben içki ve sigara zammına karşı değilim bencede içecekse eğlenecekse parası olan belli bir geliri olan içsin....
zümrüt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla