Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
birader ülkücülük nedir ben çok iyi bilirim bu işi kitaptan değil bu uğurda can verenlerden öğrendim.Diyorsun
Mükemmel takdir ederim seni benide aynen öyle bilebilirsin
ülkücü adama her zaman sataşanlar olmuştur her zaman laf söyleyenler olmuştur her zaman iftira atanlar olmuştur ama ülkücü adam ne kimseye iftira atar nede kendine iftira atanı muhattap alır.Diyorsun
Hayır kardeşim sataşan hangi silahı kullanıyorsa ona o silahla cevap vereceksin.Aynen seninde bildiğin 80 öncesi gibi.Fikire fikir ile zikire zikir ile .Çeliğe çelik ile bileğe bilek ile yada bizim burada yaptığımız ve senin dediğin gibi kahve ağzı ile açılmış konuya maalesef diyorum gene kahve ağzı ile yaklaşan sözler sarf edilir.80 öncesi abilerimizin anlattığı gibi gene o dönemlerin akıncı gençliği gibi vur kafama şehit olayım yaklaşımı bekleyemezsin.Bir asker bile savaşırken bilerek kurşuna kendini hedef verse şehit olmaz önce kendini en üst düzeyde müdafaa edeceksinki sonradan takdir Allahındır,şehit de olabilirsin gazide.Kısaca bu konu burada durdukca her zaman birileri gelecek ve burada ağzına geleni söyleyecektir.Bana iftira atanı muhatap almayacağım he komik olma dostum.belki ben almam ama başkası muhakkak muhatap alacaktır.
ülkücü adam ağır başlı efendi adamdır. ülkücü adam ağır oturaklı adamdır. ülkücü adamın ağızında laf bi kere çıkar ikinciyi söylemez. ülkücü adam bu ağırlığı kazanmak için önce Dini İslamın nurlu yoluna yapışır daha sonra Osmanlıdan öğrendiği edeple hareket eder. ülkücü adam dinin emrettiği gibi çok çalışır. ülkücü adam dinine milletine hizmet etmek için büyük makamlara gelir. ama makam hırsı için değil hizmet aşkı için. Diyorsun
Olduğu gibi katılıyorum olması greken şüphesiz budur ama bir yere kadar değilmi ?dediğim gibi hakaretin ve buna dayanabilmenin bir sınırı vardır değilmi? nede olsa herşeyden önce Ülkücülükten bile hepimiz önce insanız .Fıtratımızda kısacası insanoğlunun yaratılışında vardır bu.
Allah Türkü Korusun
|