Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
hoşgeldin erbakan hoca yok gerçi erbakan hafif kalır şevki kazan hoşgledin. kardeşim sen niye anlamıyorsun ben senin yaşam tarzına laf atıyormuyum ....sende saygılı olmayı öğrensene görende seni zorla bara -pavyona götürüyoz içiriyoz sanacak ;)yok ama açık açık diyebilirsin benim dinime ters olan herşey ahlaksız yasak caiz değil katli vacip dersin bizde seninle tartışmayız sen kendi dünyanda yaşa dur ;)
|
Güle güle sezar !..
Benim yaşam tarzıma laf etmıyor olman benim adıma üzücü. Kendimden şüphe ettim.
Senin yaşam tarzınla ise işim olmaz, ben kokuşmuş, sözümona modern. özgürlükçü yaşam tarzını tasvir ediyorum.İğrendiğimi tiksindiğimi kınadığımı da her fırsatta belirtiyorum.Senden bunun için "özgürlük" de beklemiyorum, bu konuda özgürüm.
"Dinime ters gelen herşey caiz değil" mantık kuralları dahilinde konuştuğunuzu varsayarak bundan neden rahatsızlık duydunuz anlamadım.
Bunun tersi nasıl olacak sorması ayıp? "Dinime ters olsa da olmasa da herşey caiz" patates dini mi bu?
Dinime ters olan hiçbirşey caiz değil, dinimin ahlaksız gösterdiği herşey ahlaksızdır.Bu iki kere ikinin dört etmesi gibi kat'i bir kuraldır.
Senin katlinse beni hiç ilgilendirmiyor.Daha önce de söylediğim gibi utanmıyorsan dilediğini yap.
|
merak etme sonuna kadar yaşıycaz baskılara yasaklamalara yıldırmalara rağmen "alayına isyan inadına isyan" diycez sonuna kadar yaşıycaz
bir gün ak partide baş gösteren muhafakazar toplum yaratmada ki bilinç altı patlamalarınız dolu dizgin freni patlamış komyon gibi gderken,hani yeşil üniformalara çarparsa yine sizi biz savunacağız 28 şubatta yaptığımız gibi ;)