Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kimin hakkı gasp ediliyorsa oradayız siz bilmezsiniz o sizin komunist gördüğünüz grup yorum ilk 28 şubat sürecinde milli görüşcüler boncuk boncuk ter dökerken gelin yahu başörtüsü için eylem yapacaz denildiğinde aman hocam ortamı daha fazla germeyin dediğinde işte o grup yorum istanbul üniversitesinde başörtüsüne özgürlük için 2 günlük açlık grevine yattı .ama o kendileri için mücade ettikleri islamcı kesime, temmuzda "gelin sivasta madımak oteli anmasına sizde katılın" diyince hepsi yan çizdi işte özgürlük anlayışınız sizin bu kadar.
|
Derin bir çelişki içine düştüğünüzün bilmem farkında mısınız? "Özgürlüğü" bayraklaştırıp bir ahlak anlayışına büründürdüğünüzü bilmem görüyor musunuz? Demek ki kutsal olan birşeyler varmış, demek kutsal değerler illa da kötü olak zorunda değilmiş, demek koministlerin bile yamuk da olsa bir ahlakı, bir kutsalı varmış.
Bu kutsal ahlaklılık öyle değerliymiş ki, uğrunda orduya karşı durulmalı, gerekirse ölünmeliymiş?
Ferti cemiyete kurban ettiniz mi ? Evet, nokta, liberal kanadınız çöktü MAT !
İşte bütün mesele burda sizin kutsallaştırdığınız değerler var bizim zaten kutsal olan değerlerimiz, hangisi mutlak hangisi süfli her şeyiyle ayan, ve bu gerçeği herkes birgün görecek.
Evet, yine aynı şey.
Materyalizmin babalarından Agustt Kommt'un "insan dini"ni de bilirsiniz siz, bir insana günde 4 defa nasıl tapılır adlı imihalini de okutmuşlardır belki
Hani Hasan Ali Yücel babanız çevirtip köy enstütilerinde okutmuştu. ;)
Ne demiştik: Bir Allah'a tapmayan yüz tane puta tapar, olay bu kadar basit.
Kim demiş ateistler dine inanmaz diye?
|
tamam haklısınız kabul ...ben temel özgürlükler diyorum siz hala bannaaa din iman diyorsunuz benim dinsizliğimle ataizimimle uğraşıyrosunuz sizi görünce inanıyorum ya gerçek ten maraşte sivasta ne vahşetler yaşanmıştır görüyorum biraz gaz versek tamam basar yakarsınız bir yeri