Alıntı:
Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yildirimdelikanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
SuperGaZi Nickli Üyeden Alıntı
Cok sacma olmus, enazindan Ataturk'u ankete koymamaliydiniz! Burdaki herkes Recep Tayyip Erdogan'i sever, Ataturk'ude sever, yanlis bir konu. Sonra AKP Ataturk ile Recep Tayyip Erdogan kiyaslamasi yapiyorlar diye ortaliklarda yazilar dolasiyor..
|
kimse kimseyi atatürkü, recep tayyip erdogandan daha fazla seveceksin diye bir zorlama yapabilirmi kardesim ?
bu atatürkün hayal ettigi türkiye olmasa gerek.
|
İyi de arkadaşım gerçeklerden uzak konuşuyorsun. Şimdi sen bir televizyon kanalında ben Recep Tayyip Erdoğan' ı Atatürk' ten fazla seviyorum diyebilir misin? Bu ülke de Atatürk' ü koruma yasası var...
|
Arkadaşlar! Ankette en çok sevdiğiniz lider sorulmuyor. En iyi siyasetçi kim diye soruluyor. Beğenilir beğenilmez. Atatürk bir devrim yapmıştır, rejim değiştirmiştir. Dönemin kaynaklarını incelerseniz Atatürk'ün nasıl bir siyasi dehaya sahip olduğunu görebilirsiniz.
Devrimleri siyasi dehalar yapar.
|
kabul ediyorum, ancal dile getirmis oldugunuz gercekler, atatürkün tartisilmaz oldugu
manasina gelmez.
ben nasil saygi cercevesi icerisinde, bugün recep tayyip erdogan basbakanimizin bazi icraatlarini tartistgimiz gibi,
nasil bugün türklügüm ile gurur duydugumuz osmanli padisahlarimizi tartistigimiz gibi,
nasil peygamber efendimize dahi saygi cercevesi icerisinde yapilan degerlendirmelere, hakki ile cevap vermeye muhattap oldugumuz gibi,
atatürküde tartisirim ben. kabul edilmemesi mümkün olmayan bir askeri dehaya sahip oldugu bir gercektir.
siyasi alanda büyük atilimlarda bulunmus olan bir lider olduguda bir gercektir.
ben kemalizm damarima yazdim diyen adam dahi, atatürk icin siyasi deha degerlendirmesi yapamaz, buda tartisilmaz bir gercektir.
tarihe bakilmis oldugu vakit, dönemin sartlarina muhattap olmayan nice gereksi ve yersiz kanunlar olusmustur,
nice insanlar bu manasiz yasalar sebebiyle hayatini kaybetmistir.
bugüne kadar bez parcasi dige degerlendirilen basörtüsü dahi hak ettigi özgürlüge anca kavusmak üzereyken,
bir sapka kanunu, bir caput yüzünden nice insanlar hayatini kaybetmistir.
bu yapimlar bir dehanin cizdigi yol olamaz kardesim.
bu gelisimler, atatürk kesinlikle tartisilmaz degerlendirilmesinin ne kadar basit kaldigini gösteriyor.
saygilarimla...