Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Etnik grupların olması zenginliktir... Eyvallah...
Bir kanalın kürtlere verilmesi nasıl bir bölünmeye yol açar...
Şimdi sen kalkıp devletin resmi bir kanalını Türklere verirsin. SOnra diğer etnik gruba mensup bir insan gelip ben de kendime bir kanal istiyorum ben de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım der. Sonra öbürü gelir, öbürü, öbürü derken devlet bu ihtiyaçlara karşılık veremez. Daha sonra da diğer etnik gruplara mensup insanlar devletin milletine kökenine göre ayrımcılık yaptığını düşünür. HAtta biri çıkıp da diyebilir; biz de istediklerimizi alabilmek için için bir örgüt kurup dağlara çıkalım...( son cümlem yanlış anlaşılmasın, iyilerini, vatanını milletini can-ı gönülden sevenleri tenzih ediyorum...)
|
nusret kardesim herhalde yazdiklarimi iyi ifade edemiyorum ben bir gruba kiyak gecilsin demiyorum devletin bir kanali arz-talebe göre bütün kültürlere acilmali..
sadece dil olarka degil, o kültürler tanitilmali, örf ve adetleri tanitilmali, nereden geldikleri tanitilmali bir insan aslini bilmek istemez mi yarin senin oglun, benim oglum baba biz neciyiz dedigi zaman sadece türküz deyip karsiyami gecelim güzel kardesim..