Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-29-2007, 21:15   #16
Kullanıcı Adı
10,5
Standart mehmet cemal öztaylan
şimdi güzel kardeşim oncelıkle terbıyeyı bozmadan edep ve adap cercevesi dahılınde konusalım.bızlere yakışmaz çünkü.
ilk olarak senın cemaller dıye adlandırdıgın ve ıtham ettıgın kısı 55 yasında bır ınsan.bu memleket için cesıtlı gorevlerde bulunmus suan balıkesır mılletvekılı olan bır şahıs.en onemlısı farkedebıldın mı bılmıyorum ama soyadlarımız aynı,bu bahsettıgım ınsan benım babam.bu yuzden cemaller dıye ad koyman hıc hoş degıl.olayı kendı acından dusunmeye calış.burda gırgır yapıyoruz.hoş-beş sohbet edıyoruz fakat sen olayı ırdeleyemeyerek cocukca bır kıyaslamaya gırıp bol kepceden sallıyorsun.benım dusuncem bu.belkı dedıgın gıbı sn başbakanımızla gercekden yakınsındır ve sureklı aynı ortama gırıp muabbet edebılıyorsundur.ne guzel.gercekden senın adına sevındım.cunku onun gıbı bır ınsanla oturup konusabılmek,muabbet edebılmek her babayıgıtın harcı degıldır.acıkcası bana hayatımda bır kere nasıp oldu.o an gercekden grurlanmıstım.fakat bunu ulu orta soylıyerek senın gıbı kendımı etıket yapmıyorum.şahsen,senın soyledıgın gıbı basbakanla oturup muabbet edebılen bı adamın daha olgun ve agır başlı olması gerekır.hıc olmazsa basbakanımza saygı adına kendısını bır gece telefonla arayıp beledıye başkanı yapan,sonrada mılletvekılı olması ıcın rıcada bulunulmus bır kısıyede saygı gostermek bence erdemlılıkdır.en kotusu o şahıs destekledıgımız partının mılletvekılıdır, hadı onu da gecdım bır uyesıdır.

son olarak;

kendısnı gozunun tutmadıgını soylemıssın.gercekden burda gozunun tutmadıgı yerlerını,nesını begenmedıgını soylersen tartısabılırız.elımden geldıgınce sana cevap vermeye calısabılırım,fakat edep ve adap cercevesınde bulunursan.yok yanaşmam dersen,yıne başbakanımzla yaptıgın bır muabbette kendısını sorabılırsın.kotu bır cevap alıcagını sanmıyorum...

hayırlı geceler
saygılar...
10,5 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla