Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2008, 20:18   #14
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Mustafa İslâmoğlu
Alıntı:
gülsima Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
abi o zaman kayınpederine sor amcam doğruları anlatır...ah söylediğimde bişey olmıyacağını bilsem
bide geçen gün onların farklı bi isim altında vakıflarına gitiik düşünceleri askere bile çocuklarını yollamamak..
içlerine giren bidaha kurtulmuyo ama çok merak edersen kitaplarının tamamına bak ayetleri bile saptırıyo
iste ayni söylemleri kayinbabamda söylüyor yani bir nevi sapkin oldugunu düsünüyor ama onun sohbetinde bulunmus bir kac arkadas ise tam tersini söylüyorlar..
bende bir kac arastirma yaptim internette ama acikcasi beni tatmin etmedi ama bana göre öyle cok büyük sapkinlik yada dinden sogutma olayi yok..
olsa simdiye kadar ipligi meydana cikardi o yüzden cok fazla bilgi sahibi olmadigimiz insanlar hakkinda suizanda bulunmamak gerekir diye düsünüyorum..
KİMSE ZATEN ONUN İÇİN DİNDEN SOĞUTUYO GİBİ BİŞEY SOLEYEMEZ ÇÜNKÜ BU ÇOK BÜYÜK BİR İFTİRA OLUR BİLAKİS MUSTAFA İSLAMOĞLU Bİ ÇOK İNSANIN BENCE MANEVİ ANLAMDA GELİŞMESİNE YARDIMCI OLMUŞTUR MUSTAFA İSLAMOĞLUNUN TEK DERDİ BENCE TEBLİĞ GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAK İSTEMESİDR SİZ BOLE KONUŞARAK MUSTAFA İSLAMOĞLUNU TANIMAYANLARI SUİ ZANA SÜRÜKLEMİŞ OLUYOSUNUZ HEPİNİZDEN RİCA EDİYORUM ALLAH AŞKINA ŞU ADAMIN KİTABLARINI OKUMADIYSANIZ BOLE KONUŞANA KADAR HİÇ DEĞİLSE Bİ KİTABINI BİTİRİN O ZAMAN ANLARSINIZ NASIL BİRİ OLDUĞU VE SİZLERLE MUSTAFA İSLAMOĞLUNUNYÜREK DEVLETİ KİTABINDAKİ Bİ SÖZÜNÜ PAYLAŞMAK İSTİYORUM"BİZLER İSLAMIN HAYRANIYIZ,DAHASI KURBANIYIZ,FAKAT İSLAMIN İNSANI OLAMADIK HENÜZ.ÇÜNKÜ ALLAHIN İNSANI ÜZERİNDE YARATTIĞI DENGEYİ BULAMADIK HENÜZ"ŞİMDİ KİM DİYEBİLİRKİ BU ADAM İÇİN DİNDEN SOĞUTUYO DİYE ÜMMÜ SELEME SENİN NEYE ŞAHİT OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA BEN MUSTAFA İSLAMOĞLUNU TANIDIĞIM KADAR KONUŞUYORUM
bir an kendi yazdiklarima baktim acaba yanlis birsey mi dedim diye ben mustafa beyin tv sohbetlerini dinliyor ve haz aliyorum, hilal tv en fazla izledigim kanallar arasinda ama sayin islamoglu hakkinda hic bir bilgiye sahip degilim o yüzden suiazdan bulunmak istemedim..
ama nedense sayin islamoglu hakkindaki söylentiler malumunuz bunu görmezlikten gelmek bence yarar getirmez, konuyu muallakta birakmamak gerekir yoksa kisilerin zihninde her daim bir acaba olur degerli kardesim..