Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
m_gorus Nickli Üyeden Alıntı
bu tarz uygulamalar güzeldir ama samimi olunca... Sen bunu 'bağıa bağıra' yaparsan ben bu samimiyetinden şüphe duyarım, bu sömürüye girer, siyasi ranta girer... bunu kim yaparsa yapsın değişmez, Baykal olmuş Erdoğan olmuş... hata kişide değil eylemdedir..
|
Kardes erdogan samimi olmasaydi bu gibi populist cikislari secim öncesi yapardi ama secimden zaferle cikmis, ufukta secimde yokken yapildi bu iftar..
ayrica eger cok propagandasi yapildiysa bu erdogandan kaynaklanmiyor, iftara katilmayacaklarini deklare edip, her yerde bunu bagiran chp nin arka bahcesi olan derkenlerden kaynaklandi..
ayrica o iftarda erdoganin konusmasini dinlediysen ne kadar samimi oldugunu hatirtlarsin ;)
|
Kardeş, AKP 'nin yerel seçimler sonuçlarını incelersen eğer; alevi vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerdeki başarısızlık tablosunu görmüş olacaksın... O zaman da bu yemek neden bu kadar önemli tutuldu; neden yerel seçim öncesi yapıldı anlarsın...
Ancak bu ayıp da bir şey değildir... Sonuçta siyasetin özü de zaten budur.. Ancak şunu unutmamak gerekir, AK Parti konumundaki bir partinin bu kadar düz mantık siyasi eylemlere girişmesi yanlıştır... Daha komplike yaklaşımlar gerekir... Yapılan bu hareketin inan bana 'oy verin sizi büyükşehir' söyleminden farkı yoktur, samimi değildir, çıkar kokuludur...
Benim bu yorumum AKP açısından serttir, ancak önyargısızdır ve yıpratma amaçlı değildir... Bunda şüphen olmamasını isterim...
Saygılar...