Alıntı:
Z Efendi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kusura bakmayin ama kisi önce kendinden sorumludur siz önce kendi sorumluluklarinizi yerine getirin sonra buyrun gelin bize yanlislarimizi anlatin..
Evet siz kendinizce görevinizi yaptiniz, biz sizi dikkate almadik hatta takmadim bile belki narkozlu olmamizdan, belkide arka kapidan kactigimizdan dolayidir..
Evet simdi size göre cehenneme bilet aldik ama asil takdir yeri bellidir, o yer hakkinda yorum yapmak haddinizede degildir sanirim güzel kardesim
|
TAKMA KARDEŞ TAKMA :-[
NE DİYELİM KENDİNDE SÖYLERSİN NARKOZLU OLDUĞUNUZU :-[
Bİ GÜN O NARKOZ GEÇEÇEK ANCAK KORKARIZ Kİ İŞ İŞTEN GEÇECEK..
KEŞKE SANA BOPUN NE ARZI MEVUDUN NE OLDUĞUNU ONUN EŞBAŞKANININ KİM OLDUĞUNU ANLATABİLSEYDİK.
SANA DAHA YORUM YAZMA GEREĞİ GÖRMÜYORUZ.ANCAK BU MİLLETE VE BU VATANA ÇOOK YAZIK OLACAK. BUNU AKLININ EN TAZE YERİNDE SAKLA
|
Akil hocaligin icin sagol eger gün gelir bir gün kafama dank ederse derim vaybe forumda elemanin biri bana böyle demistide ben ciddiye almamistim..
Sen kendi görevini yaptin, kendince yanlis gördüklerini söyledin biz o elestirilerini göz önüne aldik, dikkate deger bulmadik, cikaracagimiz dersleri cikardik ve yolumuza devam ediyoruz..
Sizler samimi olmadiktan sonra agzinizla kus tutsaniz bu millete yaranamazsiniz kardes..chp cizgisiyle muhalefet eden ak partiyi bitirmek icin düsmanimin düsmani, dostumdur mantigini güderek tuncay özkanin kanalina bile cikan bir zihniyet ne yapsa fayda etmez güzel kardesim ;)..
siz buyrun yolunuza devam edin, siz böyle anti söylemlerle kafalari celdiginizi saniyorsunuz ama elinizdeki insanlari bile kaciyirosunuz bunuda bir zahmet sen aklinin en taze yerinde saklayiver ;)