Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2008, 13:45   #123
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Benim sürüm yok merak etme benim için endişede etme beni başkalarının yalnız bırakması diye birşey söz konusu değil. Benim gibiler tarihten silinmez endişe etme 4000 yıldır dünyanın hiçbir gücünün bizi silmeye kudreti yetmedi. Şimdi konunun merkezine dönelim ben diyorum ki bu Ülkede azınlıklara hak tanımanın önü alınmaz burası TÜRKİYE Cumhuriyeti bu bayrağın altında yaşıyorsanız kurallarına uyacaksınız daha fazla özgürlük demokrasi vs. isteyen kendisine bu hakları verebilecek bir başka Ülke zümre vs. bulabilirse oraya gitsin benim açımdan bir problem yok ya bu ülkenin tüm unsurları dinamikleri tavizsiz bir şekilde Vatanına mutlak itaat edecek hayal peşinde koşmayacak yada bunun dışındakiler bedel ödeyecekler bu Millet ne kadar Vatansever çıkardıysa bir o kadar da hain çıkardı bünyesinden tarihi aç oku 29. kürt aşiret isyanının temeli bağımsızlık istenmesinden kaynaklanmıştır sonuçta ne elde edebildiler hiç bir şey dağdan gelip toprak alamazlar toprak alma amaçlarıda yok zaten sadece Ülkeyi zayıflatmak amaç. 300 milyonluk TÜRK dünyası kürt politikası güttüğünü zanneden pkk lı mahlukların verdiği yarayla yıkılmaz öncelikli olarak ya itaat edeceksiniz yada gideceksiniz.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla