Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18-2008, 02:23   #8
Kullanıcı Adı
Susmak
Standart Ali Kırca'yı şok eden yüzde 70
[quote=mavera ]
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
millialbay Nickli Üyeden Alıntı
Bu haberi ben de izledim.Bu oran kesinlikle AKP nin oyu olarak yorumlanmamalıdır.Ali KIRCA'nın düştüğü küçük duruma düşmemek lazımdır.

Mesela be nde AKP nin kapatılmasını kesinlikle istemiyorum fakat AKP ye de kesinlikle oy vermem
Kesinlikle katiliyorum kardes o Anket kesinlikle Akp nin oy oranini yansitmiyor,bende karsiyim kapatilmasina ve bircok Ankette Kapatilmasina karsi oy kullaniyorum ama velakin karsi olmam akp ye oy verecegim anlamina kesinlikle gelmez,kaldiki Kapattilma Davasinin Acilmis olan zamanlama cok ilginc Dikkatinizi cekerim ve derim ki Üzülmeyin akp yi kapatmaya hic bir savcinin gücü yetmez ;) sünkü Amerikan abileri ve Büyük Israilli icin israilli Dostlari izin vermez :-\ KESINLIKLE KARSIYIM KAPATILMASINA BIZ SANDIKTA HESAPLASMAK ISTIYORUZ Saadetle kalin
siz, sandikta hesaplasmak :D :D iste buna gülerim kardes siz gidin genc partiyle, isci partisiyle filan hesaplasin herkes rütbesini bilecek yok öyle böbürlendigim filan yok, öyle yüzde 47 ninde kibiri yok ama kapasitesi belli bir kesimin böyle iddali konusmasi beni böyle garip espiri yapmaya itiyor 8)
[/ bakiyorum iki sefer iktidara gelmek simartmis sizi,fazla yükseklerde ucmayin bakarsiniz anap gibi olursunuz ;),alistik bunlara her secim öncesi yeni bir senaryo bu da onlardan biri,bir yandan hak vermiyor degilim bizim arkamiz da siyonistler yok ,amerika yok üzülmeyin bak sizi teselli ediyorum amerika izin vermes kapatilmasina