Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-18-2008, 21:25   #44
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Farklı Fikirlere Yer Var mı?
Erdoğan'ın ideolojisini değiştirdiğine ve halkın da ideolojisinin değiştiğine katılıyorum; ama bunun korkunç olduğuna katılmam gerçekten korkunç olur. Size Türk insanının bir savaş durumunda ABD ile son damlasına kadar savaşacağını kanıtlamak için ancak bir savaş çıkarmamız gerekiyor, başka bir şekilde kanıtlayamayız zira.

Öte yandan yeni ideoloji "hiçbir ideolojinin arkasından körü körüne gitmemek, hiçbirine baba yadigarı olarak bağlanmamak ve memleket için hayırlı olan ne ise onu benimsemek ve şu anki fikrini yarın daha iyisi çıktığında her an değiştirebilecek kapasiteye sahip olmak"tır. Ben bu fikirde bir felaket göremiyorum.

Siz Erdoğan'ı hala anlamaya çalışıyorsunuz, yani henüz anlamadınız; ama eften püften bir dolu iddia atıyorsunuz ortaya. Anlamadığınız bir şeyi nasıl bu kadar konuşabiliyor ve anlamadığınız bir şey ile ilgili neden bu denli önyargılı davranıyorsunuz?

Ben Erbakan'ı anladım ve bu memlekette Erbakan zihniyetinin hiçbir işe yaramayacağını "onu anladıktan sonra" gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum.
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla