Alıntı:
millialbay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
millialbay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aknesill Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aknesill Nickli Üyeden Alıntı
muhalifleri okuyorum genelde
|
Güzel insan muhalifleri okuyarak muhaliflik dokusal hale gelmesin bedenizde dikkat edelim ;)
|
davan kutsalsa ve inancın tamsa hiçbirşey olmaz sen kafana takma..
|
Akp davasının nesi kutsal.Hangi konudaki inançlardan bahsediyorsunuz.Açar mısınız.
|
Halka hizmet, Hakka hizmet degil midir? o halde bu hükümette halka hizmet yapmiyor mu ? var gerisini sen tamamla ;)
|
Bırakın bu Milli Görüşten çalıntı sloganları gerçekleri söyleyin gerçekleri.Erbakan 11 ayda asgari ücrete öyle bir zam yaptı ki bu gün hala o dönemde Erbakan siyaseti ve ekonomiyi idaresi üzerine ABD de tezler yayınlanıyor.
Ne hizmetinden bahsediyorsun.İslam adına olmayan hizmet, kuran kursu yıkmak, israilden ödül almak vs. gibi hususların hangisi hakka hizmet.
7 yıl geçti.bana somut örnek ver.De ki şu şekilde kanun çıkardı da bu şu islami çabaya güç kazandırdı de de inanayım.
|
* Belirli alanlarda alkolü yasakladı. ( Ben her ne kadar onaylamasam da. )
* Kosova'nın bağımsızlığını ilk tanıyan devletlerden oldu.
* İran ile Suriye ile olan ilişkiler en üst düzeye çıktı.
* Başörtüsüne üniversitelerde serbestlik getiren yasayı düzenledi.
* Diyanet İşleri Başkanlığı'na ayrılan ödenek trilyon ytl düzeyine geldi.
Benim ilk aklıma gelenler bunlar. Hayır benim anlamadığım şu:
CHPlisi gelir siz şeriatçısınız der, Saadetçisi gelir siz Siyonist uşağısınız der. Bizi bizden başka herkes biliyor ya hu. Siz böyle yaptıkça, yani muhalifler ( gerçi Saadet muhalifin muhalifinin muhalifi ya, neyse ) böyle farklı tellerden çaldıkça, benim Ak Parti'ye olan inancım sağlamlaşıyor. Yani diyorum ki, herkes başka bir kulp takmaya çalıştığına göre, gerçekten somut bir olumsuzluk demek ki, gerçekten kör değilim demek ki.