Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-22-2008, 16:06   #90
Kullanıcı Adı
mavera
Standart TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
Alıntı:
almina Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Ne oldu simdi niye kiviriyorsun hani beni milli görüscü yapacaktin, hani benden daha beterlerini yapmistin simdi bir anda senin gibiler olmasin diyerek niye kaciyorsun, hani senin dava inancin, hani senin sabrin?...
demek baykal sizin sayenizde Kuran okumaya basladi bende diyorum baykal hocayi basimiza kim musallat etti hic acip okumasa daha iyiydi hic degilse sacmalayip zihinleri bulandirmazdi..
Herseyten kendinize pay cikariyorsunuz ya helal olsun yakinda abd yide aslinda biz kesfettikde emperyalist abd elimizden aldi dersiniz...
bu arada cebine bak bakalim o paradaki sifirlar ne alemde ;)

önemli olan kuranı eline alıp bişeylere bakamsıdır ona bakarsanız nice insanlar göya herşeyi biliyo dini bilgileri çok iyi fakat kuranın ayetlerinden haberleri yok benim kimseyi milli görüşçü yapma gibi bi derdim yok biz anlatırız isteyen gelir isteyen gider kimse üstünde baskı kurmayız ne milli görüşü savunana farklı şekilde yaklaşırız nede savunmayana kin güderiz ama sizler bizlerin siz gibileri hemen milli görüşçü yapma yolunda olduğumuzu sanıyosunuz ama malesef yanılıyosunuz milli görüşçü olmak her baba yiğidin harcı değildir emek ister beyin yürek birliği ister gönül bağı ister buda biz milli görüşçülerde yeterince var ve davamızı en güzel şekilde sürdürüyoruz sürdürmeyede devam edicez bu laflarınla bizi alt etmeye çalışıcağını sanıyosun ama iniştesin arkadaşım inişteeeee

Kardes yasin kac sormasi ayip yok cok basit yaziyorsunda o yüzden sana zahmet sen gitte sizin aga babaniz gelsin!..yazilariniz birbiriyle celisiyor yukarida senin gibileri cok gördük daha sorna milli görüscü oldu diyorsun simdi ise öyle bir derdimiz yok diyorsun bende sana "bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu"..
Birilerinin Kuran-i Kerimi iyi bilmeleri hic birsey ifade etmez, okumalarida ifade etmez onu anlamadiktan sonra hafiz olsan ne yazar..Aziz Nesin, Salman Rüsdi Kuran bihaberlermiydi..
Onlar Kuran-i Kerimi kendile göre okuyup yorumluyorlar senden bununla övünüyorsun o zaman yasar nuri öztürk ve zekeriya beyazlada övün onlarda ilahiyat profu!..
Her cikisin bir inisi, her inisinden bir cikisi vardir..demek ki zirve yapmisizki simdi iniyoruz, bizim öyle dünyalik mevkilerle, makamlarla isimiz yok, bizim birileri gibi 90 yasina kadarda koltuk sevdamiz yok, bizim kücük olsun bizim olsun ben gidince oglum baskan olsun diye bir gayemizde yok...
Velhasil kelam sen bana ne desen bos, bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor, bilmem anlatabildim mi
8)