03-22-2008, 18:12
|
|
|
Kur'an-ı Kerim'de Çarşaf Geçiyor Mu?
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
sizi tebrik ediyorumu tamda bende aynı şeyleri söyleyecektim arkadaşa. acaba akdol fetvalarını kimden alıyor? sayın Baykal dan mı? Baykal çıkıp Kur'anda baş örtüsü yoktur diyor hemen inanıyorlar. şimdide gelmişler bu konuda böyle yorumlar yapıyorlar. illginç
tam fitne fesat devri yani tessettüre eskisinden daha ihtiyaç var
|
Hanım kardeşim bu arkadaşlar siyasi parti liderlerinin ve birkaç sözümonu islam teoloğunun (bana göre alim değiller) bir de kutb-ul azam Baykalın sözüne "her nedense" öyle itibar ediyorlar ki bize sadece sizin dini anlayışınız size bizimki bize demek kalıyor. Öyle ya ağzı torba değil ki büzülsün. Demek ki bunlar herkesten çok biliyormuş.
Dua etmek lazım, Allah'ın ayetlerini "küçük bir ücret karşılığında" çarpıtanları Allah bildiği gibi yapsın. Bunlara körü körüne inananları da bildiği gibi yapsın. Bir mazlumun bedduası tutar bakarsın...
İşin dikkat çeken boyutu din hürriyetimizi, eğitim hürriyetimizi sekteye uğratan bu güruh bir de gelip "Aaa Kur'anda başörtüsü yokmuş, ben okudum" vari ele avuca sığmaz iddalarla mağdur insanları takiyeci, yalancı konumuna düşürmesi.
Saygılı olmak ya da olmamak , işte bütün mesele bu.
|
|
|