03-23-2008, 00:42
|
|
|
Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Alıntı:
Akıncı44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Akıncı44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Yok bizede söylesen farketmez..insallah ne sen ne ben hakli cikarizda ülkemiz kazanir..a partisi olmus, b partisi olmus umrumda degil hersey Türkiye icin ;)
|
[b]Farkındamısın mavera bu tür konularda sadece sen konusabılıyorsun ki konustugunu zannedıyorsun çünki ortada savunalacak birsey yok dava dedıgınız hiç mi hiç birsey yok...Onun için karsı goruslere sadece alaylı bir sekılde yaklasıp cevap verdıgını zannedıyorsun amma yalnız kendını ve senın gibi insanları tatmın edıyorsun cok havadan konusarak ve cok sıg dusunerek yorumlar yapıyorsun kardesm....[b]
|
Hayrola benim konusmamdan niye gocundun ki..ortada idda diyebilecegimiz birsey varmiki cürütme gibi bir duruma gidelim, benim cevrimici sürem cok fazla oldugu icin cevap verme gereksinimi hissediyorum..
Bu arada dedin ya alayci cevap veriyorum buna sizin milli görüscülerden birinin az önce dedigi bir cümleyle cevap vereyim..
"Adamina göre muamele yapiyoruz"
|
biz koskoca bır Milli Gorus hareketınden bahsedıyoruz hala bunu göremedıyseniz eyvahlaaar sizlere...Hani sunu hiç yapma istersen illa cevap olsun gibisinden cevap vermek gibi bana bahaneler sunuyorsun cevrım ıcı surem cok fazla diye...Bu hareket öyle basıt ınsanların toplasıp gerceklestırdıgı hareket degıldır...Büyük insanların büyük düsünceleri olur...İşte zaman Milli gorusu kabul etmıyor gibisinden sozler kullandı bazı arkadaslar bu görus Yüzyıllardır uygulanmakta ve uygulayanlarında ıhya oldugu bir harakettır...Ki bu dava sonsuza kadar surecektır siz ne kadar karsı koysanızda..
|
Bak yine ayni hikayeyi anlatiyorsun bize..bizim milli görüsle bir alip, veremedigimiz yok buraya gelip bozguncluk yapan, zihinleri bulandiran, insanlara laf atan sizsiniz yoksa koskoca milli görüs hareketi buradaki bir kac insanami muhac?..
Madem milli görüs bu kadar büyük bir hareket insanlar neden bunu farketmiyor, neden kücük bir azinlik bunun farkinda, diger insanlar neden uykuda, neden inandirici bulunmuyorsunuz, neden sizleri samimi bulmuyorlar..
Bana verilen cevaba göre itina ile cevap verilir, kusura bakma siparise göre degil mesaja göre cevap veriyoruz artik hosunuza gitmezse yapacak birseyimiz yok...
Siz yolunuza devam edin, Rabbim sizleri yolunuzda muvaffak etsin bizim sizden istirhamimiz bos yere önümüzde takoz olmayin, yeterince ugrastigimiz kisiler var birde sizlerle ugrasmayalim ;)
|
|
|