Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
florasan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Akıncı44 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yok bizede söylesen farketmez..insallah ne sen ne ben hakli cikarizda ülkemiz kazanir..a partisi olmus, b partisi olmus umrumda degil hersey Türkiye icin ;)
|
[b]Farkındamısın mavera bu tür konularda sadece sen konusabılıyorsun ki konustugunu zannedıyorsun çünki ortada savunalacak birsey yok dava dedıgınız hiç mi hiç birsey yok...Onun için karsı goruslere sadece alaylı bir sekılde yaklasıp cevap verdıgını zannedıyorsun amma yalnız kendını ve senın gibi insanları tatmın edıyorsun cok havadan konusarak ve cok sıg dusunerek yorumlar yapıyorsun kardesm....[b]
|
Hayrola benim konusmamdan niye gocundun ki..ortada idda diyebilecegimiz birsey varmiki cürütme gibi bir duruma gidelim, benim cevrimici sürem cok fazla oldugu icin cevap verme gereksinimi hissediyorum..
Bu arada dedin ya alayci cevap veriyorum buna sizin milli görüscülerden birinin az önce dedigi bir cümleyle cevap vereyim..
"Adamina göre muamele yapiyoruz"
|
De ki: "Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, alemlerin Rabbi Allah içindir.En'am 162
benim düşüncelerim beni bağlar milli görüşçü sözünü hakkımda kullanmasanız sevinirim
|
Güzel insan lafinin üstüne gelir..kusura bakma sözünü sana sormadan kullandim, patenti sana aittir bunu itiraf edeyim gercekten güzel lafti buradada "cuk" diye oturdu, haksiz miyim ;)
|
arkadaşım haklılığınız veya haksızlığınız beni bağlamaz beni milli görüşçü olarak adlandırmanız hoşuma gitmiyor ve kullanmayınız
bunu milli görüşü küçümsediğim manasında da kimse algılamasın