Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-23-2008, 18:08   #76
Kullanıcı Adı
murat kurt
Standart Kur'an-ı Kerim'de Çarşaf Geçiyor Mu?
Alıntı:
güneşindoğduğuyer Nickli Üyeden Alıntı
yazdıklarınızın hepsini okudum ama cevap vermeye gerek görmedim. Anladığım kadarı ile parti olarak sizler yanlış hesaplara alışıksınız. kemalistim deseydinde ona göre konuşsaydık demişsiniz mesela azönce. buna ne cevap vermemi bekliyorsunuz? ayetleri yazmışsınız falanda filan. o ayetleri ben zaten biliyorum siz ne gazel okuyorsunuz. medeni olmayan insanlar medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar! sizler amerikanın, batının ayakalrı altında eziliyorsunuz.

Biz bilimle uğraşırken siz kılla tüyle uğraşın kardeşim, benden söylemesi.

Alıntı:
güneşindoğduğuyer Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sizleri düşünemeyen, zavallı, aşağılık bireyler olma yolundan çevirmek isteyene saldırıyorsunuz. hacettepeli ol olma umrumda değil bana hangi bilimle ugrastıgımı sordular ondan söyledim.

kalıplaşmış, kulaktan duyma şeyleri bana anlatmayın çok duydum. size bunları söyleyen, kendisine alim diyenlere sizde söyleyin ki biraz daha farklı şeyler öğretsinler, herkese aynı şeyler olmuyor. bak mesela düşünmeyi öğretebilir, böylece herkesin farklı fikirleri olur. basmakalıp konuşmaz kimse dimi haaaaaaaaaaaaaaaaaaacettepeli? =)

Seni anlıyoruz.Yani anlamaya çalışıyoruz.

Sen bu sistemin bu hale getirdiği insan.

Sana acıdım.Kızamadım.

Bilim mi diyorsun?

Senin gibilerin idare ettiği üniversitelerin haline bak.

Ama sana söyleyeceklerimin hepsini sen zaten biliyorsun.

Senin adın güneşin doğduğu yer ama sen güneşin doğduğu yere düşmansın

Ne diyeyim Selamet bul
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla