Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-24-2008, 06:03   #202
Kullanıcı Adı
sadakte
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
Alıntı:
ASENA58 Nickli Üyeden Alıntı
yılda 2 milyar dolarlık vatan toprağını satmazlar ama
yahudiler vaadedilen toprakları aldılar teker teker
yakında devletçe amerikanın kölesi olmaktan
fertçe köle olmayada geçtiğimiz zaman bunlarıda söyleyebilecek misin acaba

bütün kurumlarımız yabancıların oldu
arkadaşlar kusura bakmayın ama şu vatan toprağını satma laflarına çok sinir oluyorum!!! hayır bide akp ülkeyi sattı diye ortaya çıkanlara deli oluyorum..
sevgili asena arkadaşım söyler misin bana ilk yahudiler vadedilen toprakları alıyor diye ortaya çıkan kim ?

MHP-anap-dsp zamanında anaplı iç işleri bakanı (adını hatırlamıyorum)... kısacası arkadaşım eğer bu topraklar gerçekten satılıyorsa daha AKP piyasada yokken desteklediğiniz; milliyetçi, vatanın tek bir taşını bile vermeyecek, ve mecliste bulunan MHP niye durdurmadı ? yada en azından vatan satılıyordu da neden bir mhpli bunu dile getirmedi de lafı anaplı birisi söyledi ?
ya desteklediğiniz mhp vatanı satıyor yada desteklediğini mhp işe yaramıyor !!! işinize hangisi geliyorsa seçin alın

ayrıca bir çok ülke gayrimenkul satar! ama toprak satışı yoktur. sadece üzerinde ki taşınmaz satılır ve satılan bu taşınmaz uzaktan akrabaya miras bırakılamaz!!!
onuda geçtim 99'da mhp nin seçim bildirgesini okudun mu ? ilk sırada özelleştirmeler var !!! yani yapabilseydi mhp satacaktı ama olmadı kısmet AKP'ye oldu! mhp yapsaydı iyiydi hoştu da AKP yapınca mı kötü oldu

bu arada şu sıralar en çok vakıflar yasasının propagandası yapılıyor ama vakıflar yasası nedir desem misyonerleri izleyeceğizden başka cevap alabileceğimi sanmıyorum çünkü Partimize karşı bundan başka bişey söylennedi...
sadakte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla