Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-01-2008, 15:54   #176
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Bir Millete değerlerini unutturmaya yozlaşmasına meğil verecek hiç bir unsur tarafımdan kabul edilmez.

Bize basit gelen bir kaç örnek verebiliriz.

Tv lerde töre adı altında öyle şeyler yayınlanıyor ki birine töre nedir desen masum kadınların öldürülüşü aklına geliyor.Oysaki TÜRK ün töresi yaşam tarzı oturması kalkması davranışları sevgisi saygısı büyüklerinde gördükleri vefası yalana tahammülsüzlüğü ve bunun gibi bir çok değerin genel adıdır TÖRE.

Şimdi öyle bir hadde getirdilerki bu Kürtçülük söylemlerini 1071 deki Malazgirt zaferini bile bu arkadaşların sayesinde kazanmış olduk (Çanakkale zaferini zaten onlarsız kazanamazdık) bu dahada ileri gidip ergenekondan bizim çıkışımızı kürtler sağlamış olacak yakında korkarım ki bu kadar acizlik olamaz bu Milletin kimseyi gözünde büyütmesine gerek yoktur hain haindir mensub olduğu etnik kökende önemli değil. İhanet edenin cezası elbette olacak ya bu dünyada yada öbür dünyada.

Bu Millet kimin ne olduğunu biliyor Çanakkale savaşında 20 ve sıralı isyanlarıyla bu Millete katkıları AŞİKAR olan bu güruh dedesi ATATÜRK tarafından diyarbakır surlarına asılan dengir mir mehmet fırat ve takımlarıyla şu an meclisimizde o bayrak altında türlü ihanetler peşinde. Dağda çatışanlar Mehmedlere mermi sıkanlar Mecliste. Bizde suç yok mu muhakkak ki var bu kadar tölerans gösterirsen aşikare çıkarlar 30 bin insanın katili bir yaratığın 2010 yılında dışarda olucağını tüm bakteri sürüsüne müjde eder bizde gayet normal karşılarız neden çünkü demokratik bir Ülkeyiz bizim değerlerimiz yok isteyen devletine ihanet eder mükafatlandırılır isteyen çoluğunu çocuğunu gönderir askere tabutla geri alır yinede devletine ihaent etmez.

Adalet bu ülkede işlemiyor işlese idi biz ihanetleri bu kadar kolay rahat ve ne olacak demokratik bir hak dağa çıkar çatışırlar olarak kabullendirilmek istemezdik. Dağa çıkanlara ihanete devam edenlere değil insan hakları hayvan hakları bile uygulanmaz.

ALlah bizi ihanetlerden korusun.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla