Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2008, 18:36   #206
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak

Sizin özgürlükten anladığınız eğer kültürel özgürlükler kapsamında sınırlı kalıyorsa kusura bakmayın ama siz özgürlükçü falan değilsiniz.

Defalarca dile getirdim getirmeye de devam edeceğim. Terörün beslenme kaynağı olan bölgenin ekonomik ve sosyal eşitsizlik kaynaklarını ortadan kaldırmadan bölge insanına özgürlük falan getiremezsiniz.

ortaçağ kurumları olan ve bölge insanını geride bırakan ağalık düzenine karşı cumhuriyet devrimlerinin tamamlayamadığı toprak reformunun uygulanmasının gerektiğini dile getirip, bölge insanına verilecek toprak sayesinde ağalık düzeninin yavaş yavaş etkisini yitirip, köylünün toprak sahibi olması + üretim yapması+ kazanç sağlamasına + ülke ekonomisine katkısını dile getirmezseniz o zaman sizin özgürlükçülüğünüzden kuşkuyla bakılır.

Bizler bölge insanının daha da özgürleşmesini istemiyormuş gibi gösterip, üstüne üstlük utanmadan faşistlikle suçluyorsunuz! ( Açıkçası bu faşist suçlamasını bir övgü olarak kabul ediyorum)

Bölge insanı işsiz, aç,hasta,yoksul,güvenlik tehlikesi içerisinde. Buna rağmen devletine güveniyor, yapılan anketlerde kimlik konusunda skıntıları olmadığını tam aksine en büyük problemlerinin işsizlik-ekonomi ve güvenlik olduğunu ortaya koyuyorlar. Bölgenin ekonomik ve sosyal yapısını bilmeden sadece kültürel bağlamda emperyal güçlerin dikte ettirmeye çalıştığı üstyapısal hususlarda çığırtkanlık yapmak sorunu görmezden gelmek demektir. Sorunun farkındayız ve çözüm programını da biliyoruz !
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla