ÜSTAT NİHAT GENÇ derki;
özelleştirme ise özelleştirme,liberal ekonomi ise liberal ekonomi,demokratikleştirme ise demokratikleşme.ama bunlar eğer bizim milli birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edecekse orada dur
özelleştirme ile ilgili şöle der;
şimdi bizim bi kızımız var.bunu evlendirecez.tamam bizim kız o kadar güzel değil.damatta o kadar yakışıklı olmasa olur.ama illa bu kızı evlendirecez diye gidip GENELEVE vermeye gerek yok.sanırım bu tip özelleştirmelere çokça şahit oluyoruz...
şimdi AKPARTİFORUM SİTESİ sakinlerine sesleniyorum:NİHAT GENÇ bu ülkede muhalefetin en yapıcı olanını yapıyor.kendisinden hoşnut olacağınıza küfrediyorsunuz...
kimi
ÇERNOBİL FACİASI ,KİMİ HOŞTİNG 
diyor.
NİHAT GENÇ sözüne
bu toprakların çocukları diye başladımı cümlesini bitiremeden gözleri doluyor.siz utanmadan bu adama çernobil faciası diyorsunuz...
fehmi koruların,ahmet altan ların,çetin altan ların,ve bilumum AKPARTİ yandaşı eski komünist yazarların tek bir sefer bile bu topraklara yazdığı yazı yoktur.hep siyasi emel ve çıkarlar....
ALLAH BOY VERMİŞ AKIL VERMEMİŞ.AĞIR BİR SÖZ.AMA KENDİSİ ÇOK HEYECANLI.BU SÖZÜ EMİNİM İSTEMEDEN SÖYLEMİŞTİR.ÇÜNKÜ DAHA ÖNCELERİ SAYIN BAŞBAKAN İLE İLGİLİ ÇOK MÜSPET SÖYLEMLERİ DE OLMUŞTU.PEKİ ASIL MESELEYİ İRDELEYİNİZ.BARROSSO NUN MECLİSTE TALEP ETTİĞİ kürt lere SİYASİ HAKLAR VERİLMELİMİ?.BAKALIM KAÇ KİŞİ VAR BU HAKLARIN VERİLMESİ TARAFTARI.SAYIN BAŞBAKAN NİYE ÇIKIP İKİ KELİME SÖYLEMEDİLER O MECZUPA.BEN HİÇ YAKIŞTIRAMADIM KENDİSİNE...