Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-19-2008, 13:31   #60
Kullanıcı Adı
CHATLAK
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
CHATLAK Nickli Üyeden Alıntı

İslam coğrafyası ateş altında Ne barışı ne diyaloğu?

Müslümanların yaşadığı coğrafya işgal edilecek henüz işgal edilmeyenler tehdit edilecek ama
Müslümanlar öfkelendirilmeden barış diyalog söylemiyle uyutulacak öyle mi?

Peki dünyada o isgali normal göre, orada öldürülen müslümanlari terörist gören milyonlarca insan oldugunun farkinda misin?..
O insanlara terörist olmadigimizi, islamin terörizmle uzaktan yakindan ilgisi olmadigini anlatacagimiz bir yol söyler misin?
Müslümanlar arasindaki daginikligi sadece Fethullah Gülen hocaefendiye yikmanin izahini anlatir misiniz?
Müslüman cografyalarda yasanan zulme o ülkelerin yöneticilerinin göstermis oldugu ilgisizligi izah eder misiniz?
Diyalog denilince neden sanki hristiyanlasacakmisiz gibi bir algiya sahip onuldugunu anlatir misiniz?
11 Eylül sonrasi Müslümanlarin basta abd ve avrupa olmak üzere bütün dünyada potansiyel terörist olarak gösterilmesini nasil anlatabiliriz?
Peki icinde bulundugumuz durumdan cikis icin bir alternatifimiz var mi?

Simdilik bunlari cevaplarsan cok sevinirim kardes, konunun akisina göre daha soracagim cok cevap var ;)
selametle..
Ne alaka kardeşim Fettullah Güleni yıkmak gibi bir niyemiz olduğunu nereden cıkardın hoca efendiyle bir cok konuda aynı fikirleri paylaşıyoruz islam dinine olan sevgisinden süphem yok ama ben dinler arası diyalog konusunda aynı görüşlere sahip değilim şu halde ben fettullah güleni yıkmış oluyorum öylemi

gel ben sana güzel bir tavsiyede bulunayım

İmam Ebu Hanife oğluna derki oğlum biz insanlarla tartışırken onlar tartışmayı kaybedecek diye korkuyorduk siz ise onalar kazanacak diye korkuyorsunuz.

selametle
CHATLAK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla