04-19-2008, 13:38
|
|
|
Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Yok arkadaşım ben bu adama pek değer vermediğimden o kitabı okumadım bir gün internette aramıştım bazı bilgileri kaydetmiştim.Ben Fetullah Gülen'i suçlamak niyetinde de değilim malı vardır olabilir bu iddiaların çoğu yalan da olabilir ancak benim istediğim bu malları kullanmadığını maddi destek sağlamadığını söylediniz ilk mesajınızda şimdi soruyorum bu gücü olan adam sizce hiç mi kullanmaz?
Kullanmadığına siz inanıyor musunuz?Sebepleri nelerdir?
|
haddim olmayarak cevap veriyorum kusuruma bakmayın !!
1)evet sahsı adına hiçbir destek almıyor,hatta askerdeyken(görevi=yazıcı) kendi işlerim için bir tek kagıdını bile kullanmadım ve son zamanlara dogru kendi paramla patates alıp onu yedim diyor kendisi..
2)bugün corum gibi bir ilden bu vakıflara 3-4 trilyon yardım yapılıyor(belki inanmazsın ama öyle 3-4 trilyon)düşün ülke capında ne kadar para toplanıyor bu paraları yönetecek vaktinin olmadıgını sende takdir ederrsin umarım.
3)bu gücü tabi ki kullanır ama dedgim gibi şahsı adına degil bu hizmet adına kullanır,mesela kolejler yaptırılır,100 ülkeden cocuklara türkce olimpiyatları düzenlenir vs
4)dinini bilen bir insan kul hakkı konusunda cok hassastır, bir vakıfa bagıslanan para sahsi emeller içiin kullanılamaz.sohbetlerinde diyor ki eger ben hesab verecegime inanııyorsam baskasının gazetesini izin almadan okumam,yurt'ta yürürken ayaklarımı yerlere sürüyerek gidemem(halıların asınmaması için)
umarım yeterli olmuştur...
|
|
|