Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-22-2008, 00:33   #28
Kullanıcı Adı
isimsiz
Standart Başörtülüler neler yapar neler yapamaz?
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Burada Başörtüsü meselesi alaya alınmıyor, Konuyu okursak, Başörtüsünü savunan kişiler karşı tarafı alaya alıyorlar. Buna alayada demiyelim " Mizaha alıyorlar " diyelim.

Konu gerektiği yerdedir, art niyetli insanların da bu konuda ve forumda işi yoktur.

VesseLam
ya inanmıyorum size ben bu konu alaya alıyor demedimki solcular alaya alıyor dedim. hem bu konunun alaya aldığını düşünsem niye mizah bölümüne alındığına tepki göstereyim ki. elimden geldiğince nazik olmaya kırıcı olmamaya çalışıyorum ama nedense mesajlarım hep aslında hiçte kastetmediğim yerlere çekiliyor. ben elma sevmem diyorum siz armut hiç sevilmezmi diyorsunuz. aramızdaki bu iletişim kopukluğunun sebebini ben bir türlü çözemedim. ben sizin kötü niyetli olmadığınızı biliyorum diyorum siz bu forumda art niyetli olmaz diyorsunuz. ben şimdi bu forumda art niyetli var mı dedim?? konuyu geri taşımak istemiyorsanız cevap yazmazsınız olur biter. lütfen mesajlarımı başka yönlere çekmeyin. yoksa gitgide sırf milli görüşcü olduğum için böyle yapıldığını düşünmeye başlıyacağım. ama şimdilik böyle düşünmemeye hakkınızda hüsnü zanda bulunmaya çalışıyorum. (not: şimdi cevapbınızı az çok tahmin ediyorum beni niyet okuyuculukla suçlamazsınız inşALLAH)
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla