Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-22-2008, 03:05   #184
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Standart Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Fetullah Gülen harekâtı

Bu okullar ABD-Türkiye işbirliğinde, ABD nin adım atmak istediği ya da kesin yerleşmek istediği yerlerde "öncü karakol" olarak görev yapmaktadır.

[color=black][b]Bu okullar ABD-Türkiye işbirliğinde, ABD nin adım atmak istediği ya da kesin yerleşmek istediği yerlerde "öncü karakol" olarak görev yapmaktadır. Eğitim dilleri "İngilizce" , Türkçe "seçmeli dil" olduğu halde, "bu okullar yolu ile Türk kültürü" yayılıyor yalanı söylenmektedir. Okulların eğitim dilinin "İngilizce" olduğu MEB'nda arşivde mevcuttur. Hatta bu arşivlerde "ABD devlet görevlilerine verilen 'Resmi Görevli-CIA' pasaportlu" kişiler olduğu gerçeği vardır.

Laik-Antilaik çatışmanın tırmandırılarak, "İslam"a bir darbe daha vurma peşinde olan AB-D, Fetullah Gülen’e ait okulları teşvik etmekte, onun için sempozyumlar düzenlemekte, İngiliz hükümetince "İngiliz Kültürüne Katkı Ödülü" verilmekte, ABD'de "Dünya barışına hizmet" ettiğinden dolayı "Araştırma" tezleri hazırlanmaktadır.

Tamamen reklama dayalı, Türk’ün vicdanını aldatmaya dönük organizasyonlarla, Türk Milletine karşı oynamaktadırlar. "Türkçe Olimpiyatı" düzenleyebilmek için, Dünyanın dört bir yanına dağılmış bu okullarda ”Türkçe Eğitim“ yapılması icap eder. “Seçmeli Türkçe” ve özel yetiştirilmiş çocuklar ile "Türkçe Olimpiyatı" yapmak, akıllıca hazırlanmış senaryonun parçasıdır.

Amerikalı görevli Graham Fuller Zaman Gazetesi ile yaptığı bir röportajda bakın neler diyor?
-------------------------------------------------------------------------------

Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla